perjantai 15. helmikuuta 2013

Wanhojen tansseja ja penkkareita....

Heipähei kaikki!

Etelä-Suomalaset taitavat lähteä hiihtolomalle, ajelkaahan varovasti. Tällä viikolla on ollut kovasti tapahtumia sillä on ollut laskiaista, ystävänpäivää, penkkareita ja wanhojentansseja. Täälläkin oli kylällä penkkariajelu ja nuoret heittivät karkkeja ihmisvilinään päin. Koulustakin olivat päässeet katsomaan sillä ope antoi luvan mutta kaikki opet eivät hiukan sanoisin epäreilua. Tänään olivat olleet wanhojen tansseissa katsomassa ohjelmaa. Vaihteluahan se on koulupäivään. Täällä ei ihan niin paljoa panosteta eli ei ihan viimosen päälle ole läheskään kaikki pukeutuneet. Minun yhden vanhan ystäväni poika tanssii tänään sekä siskoni toiseksi vanhin poika wanhojen tansseja ja varmaan kuvia on luvassa tapahtumista. Hienojahan ne ovat molemmat tapahtumat...hiukan löysin videokuvaa netistä.

Iloista viikonloppua kaikille ja turvallista matkaa ketkä tienpäälle lähtevät!

2 kommenttia:

  1. Kiitos ja kivaa viikonloppuu sinne pohjosee päin. Muistan itekki ku wanhoja tanssin. Oli hienoo pyntätä ittensä. Rahaa mulla hurahti varmaan tuhat euroo mut oli se sen väärti. Hauskoo oli myös penkkareis. Tääl on vasta maaliskuus hiihtoloma et kaipa sitä jonneki taas lähetää, innolla ootetaa.

    VastaaPoista
  2. Niin on täälläkin loma vasta maaliskuussa. Äitinä toivon niin että tytär tanssisi wanhojen tansseja, mutta ensiksi yläaste loppuun..

    VastaaPoista