maanantai 25. helmikuuta 2013

Saunaan saunaan Suomalaiset

 Ihanaista maanantai-iltaa teille!
Taas on viikko alussa ja ensi viikolla täällä vietellään hiihtolomaa. Ajattelin tähän väliin pistää jonkin muunkin postauksen kun niitä vastauksia kysymyksiinne, jatkan niitä taas heti kun aika sallii.

Tein tänään pihaan lumilyhdyn kun oli nuoskakeli. Hiukan vaikeuksia oli pallojen teossa mutta ihan mukavan näköinen tuli. Olkoon yön yli jos vaikka pakastais hiukan ja laitetaan huomenna sitten kynttilä sisälle. 

Perheen miehet ovat saunassa ja kohta on meidän naisten vuoro. Puusauna vaikka onkin niin ihana niin ei sitä ihan viitsi joka ilta lämmittää vaan pari kolme kertaa viikossa. Suihkuilemaan muina päivinä. Meillä on ollut mielessä joskus että pitäisiköhän ostaa tynnyrisauna tai jokin muu vaihtelun vuoksi. Joku intrapunasauna olis kiva?! Sähkösaunasta en pidä kun se on minulle liian kuivaa kun en kovissakaan löylyissä saa hikeä päälle kun olen sellainen ns. kuivatyyppi ;D En kylläkään hikoile puulämmitteisessäkään mutta hiukan kuitenkin siihen suuntaan.

Kuuluu pojat tulevan saunasta joten sanon heipat ja palataan taas astialle! 

Pistin taitelija Heikki Kinnusen tulkinnan loppuun. Olkaapa hyvät. 
-Armi-


Ps. Ihana upea täysikuu paistoi ikkunasta tultuamme saunasta. Saunakahvit oli valmiina kun noustiin portaita ylös keittiöön, armas mieheni oli keittänyt. Maistuipa hyvältä ja niin maistui makeet löylytkin.
Nyt Remua kehään:)

4 kommenttia:

  1. Missäs vaiheessa on se kamerahankinta?
    (Saunakuvia ootellessa!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkälainen kamera olisi riittävän hyvä? Hiukan hintaluokkaakin kaipaisin. Tarvinee tästäkin aiheesta varmaankin erillinen postaus tehdä ja kysellä.
      Tohon viimeiseen heittoon että voisihan sitä tyhjästä saunasta joskus kuvankin ottaa. Sitten kun sen kameran ostan.

      Poista
  2. Mun pittäis ostaa kamera myös, seurailen innolla postaustas. Mikään ei voita kotisaunan lämpöö, tuli todettuu se ku tultii reissusta. Meil on tuo tynnyrsauna, ihana on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK! Olen kuullu paljon hyvää tynnyrisaunasta ja myös joitakin huonoja puolia.

      Poista