maanantai 4. helmikuuta 2013

Armin ja Ronjan päivää vietellään

Hei taas!
Kahvia ja Arminpäivä wienereitä, hyvältä maistuivat. 
Äiti lähetti kauniit "letitetyt" lämpöiset oranssiset villasukat . Kuvakin olisi kiva, ehkä joku päivä. Anoppi muisti setelillä ja molemmilta tuli kortit sekä tekstiviestit. Olisihan se sangen mukavaa viettää kuin vanhaan hyvään aikaan nimipäiviä että kutsuisi ystäviä Arminpäivä kahville.

Eilen oli tyttärellä taas viikottainen ratsastustunti ja hevonen heitti hänet selästään kun pukitteli oikein kunnolla. Vaarallinen harrastus tuo ja jos vielä suunnittelee siitä ammattia niin HUHhuh sanon minä. Itsepä tietää alaan liittyvät vaarallisuudet. Kaula on ollut eilisestä asti kipeä ja jos vielä huomenna on niin kuvauttamaan MARS, käy komento. 

Olen suunnitellut uuden kameran ostoa kun vanha ei oikein pelitä enään ja olisi kiva tännekin tilannekuvia laittaa ettei ainoastaan musiikin varassa olla. En viitsisi kauheasti rahaa kameraan pistää mutta kunnollinen pitäisi olla. Olisi sille kovasti käyttöä. Kesään mennessä pitäisi ainakin, tosin on meillä aika uusi pikkuinen tummanpunainen videokamera joka on aivan liian vähällä käytöllä ollut. Silläkin saisi otettua jotain still kuvia vai mitä ne nyt ovat mutta vähälle sekin on jäänyt.

Minkähän mukavan kappaleen tähän keksisin? Täytynee miettiä! Löytyi Armi Aaavikon potpuri teille. Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti