keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vastauksia -tarinani toinen osa

Puhtoista iltaa teille mukavat juttujeni seuraajat

Saunasta taas ja kahvikupponen oli edessäni mikä nyt on jo juotu. Maukas appelsiinikin tuli syötyä ja pari kappaletta lämpösiä leipiä kera juuston ja balkanmakkaran. 

Mennäänpä taas kysymystenne pariin ja vastataan ainakin muutamaan. Yksi pitkärimpsu saa odottaa "parempia-aikoja" ja pitkä liuta kysymyksiä samalta lukijalta joten taidanpa säästää niihin vastailut huomiseen kun niitä on niin paljon etten nyt ennätä. Aloitetaanpa..

Haaveita niitä on rutkasti ja koskaan ei tiedä mistä itsensä löytää reilun kymmenen vuoden päästä eläkepäiviä viettämässä. Haaveena olisi että pääsis jonnekin lämpöseen kipeitä ranteita ja nilkkoja talviaikaan lämmittelemään siis kaukokaipuuta ilmassa, mutta hamassa tulevaisuudessa.
Suloista Suomeamme en hyvästelis ja mieluusti kesäsin täällä käyskentelisin. Saas nähä mitä kenkä tekee ja mistä päin askeleet löydän mieheni kanssa? Haaveita saa olla, haaveet on yksi elämänsuoloista. Jos ei ne haaveet toteudu niin ei siinä mitään sitten jatketaan toisella tapaa niin kauan kun Luoja suo ja haaveillaan lisää. 
Tietysti mielessä käy mitä lapset Santeri ja Sandra tekevät isona ja saisivat mahdollisemman hyvän ja mielenkiintoisen elämän. Itse olen saanut vaiherikkaan elämän jota voi enemmän kiikkustuolissa muistella sitten eläkepäivinä. Haavena olisi myös lastenlapsia edes muutama. Paljon olisi vielä tähän kotitaloon tehtävää niinhän sitä Iisakinkirkkoakin tehtiin pitkään ja hartaasti. Kaikki aikanaan ja pitää jaksaa odottaa eikä "mullekaikkijaheti. "Sukulaisia pitäisi käydä tapailemassa rapakon toisella puolella ja löytyy heitä siellä sun täällä muualtakin päin mualimoo. Haavena olisi myös että saisi elää pitkän elämän ja mahdollisemman terveen. Äitini joka on liki kahdeksankymppinen niin hän on ollut todella terve, ei mitään lääkityksiä koskaan. Samaa ei voi sanoa edesmenneestä isästä sillä hän sairasti todella paljon viimeiset kymmenen elonsa vuotta ja lääkekulut olivat päätähuimaavat. Toiseen kysymykseen vastauksen löytää kysyjä tekstistä minne pari lempinimeä on "upotettu".

Keittokirjoja kerään ja enkeleitä mutta en nyt viimeaikoina ole kovin paljoa kerännyt ja jatkan harjoitusta..myös musiikkia. Postimerkkejä ja vaikka mitä muuta keräsin lapsena/nuorena..muutoissa hävisivät nuo viimeksi mainitut.  

Hiukan musiikkia..liittyy vähän aiheeseen. Nyt tuli väsy ja pyykit koneesta ulos ja kuivumaan, sitten kipikapi yläkertaa unielokuvia katsomaan ja sanon kaikille hyvää yötä ja huomenna tai ylihuomenna  jatketaan harjoituksia:)




2 kommenttia:

  1. Kiva juttu!
    Laitoin blogisi omani "etusivulle", iloski muillekin :)
    Sulla on tosi kiva blogi :)
    tuksu wanhasta mummulasta

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuksu:) Niin on sinullakin iki-ihana blogi:)

    VastaaPoista