torstai 7. helmikuuta 2013

Hirnahteluja...

Hei ihaNaiset lukijat!
Kiva että olette tänne taas tienne löytäneet ja lisää lukijoitakin on tullut. Aikamoinen hyrinä blogissani käy ja moni satunNainen kulkija tänne eksyy sen kertoo tilastot.  Voipi täällä miehiäkin kävästä mistä sen koskaan tietää. 

Kylläpä on saunapuhtoinen olo. Tässä ajattelin muutaman rivin raapaista ja sen jälkeen pyykit naruille nostella ja sitten nostelen itseni yläkertaa missä jo sänky odottelee minua kera mieheni.

Tänään oli parisen kymmentä astetta pakkasta ja sen suuntaista eilenkin. Eilen säämies radiossa kertoi että aikalailla leutotalvi vallitsee tänä vuonna ja kolmena viimeisenä vuotena on ollut huomattavasti kylmempää säätä.

Tytärkin selvisi pelkällä säikähdyksellä pudottuaan viime viikonloppuna hevosen selästä mistä kerroinkin jo alku viikosta. Enään ei kaulaa eikä kättä kolota, hieno juttu. Poikakin käy ratsastamassa muttei ihan sydäntalvella kuitenkaan. Hiukan ovat hepanpuremia molemmat ja tyttö ihan kirjaimellisesti. Syksyllä eräällä tallilla hevonen puri sormeen ja meinasi käydä tosi huonosti jos ei olisi saanut väisteltyä sillä hevosella oli tarkoitus purra naamaan. Hiukan on ja oli luonnevikainen polle vaikkakin omistaja kehuskelee sivustollaan ettei tee pahaa kärpäsellekään. Yleisessä tiedossa on että hevonen on vaarallinen ja pollesta tallilla varotellaan. Tytär ei kyseiselle tallille enään mene kun löysi mukavan tallin hieman kauempaa vaikkakin yksi hevonen siellä tiputti mutta annetaan hepalle, vanhukselle pukittelut anteeksi. Tällä pollella on paha tapa että saattaa joskus heitellä ratsastajan kyydistään sillä odottaa jo niin kovin innoissaan eläkkeelle pääsyään. Varmaan jo kesällä pääseekin ja onhan tuolla jo ikääkin hiukkasen vajaa 20 vuotta että ansaituille eläkepäiville pitääkin jo päästä.

Mitäs tässä turisen..niin olen itsekin muutaman kerran ratsastanut ja onhan se joskus mielessä käynyt jos vaikka joskus vielä?!

Tähän loppuun vielä joku hevoskappale ja se on siinä tämä postaus purkitettu. Pikku hirnahdus lopuksi ja ei kun viikonloppua odottelemaan. Löytäisinköhän Hanna Ekolan Villihevosia?!
Löytyihän se ja nyt unta palloon ja
I-H-A-N-A-A viikonloppua kaikille minulta jos en ennätä postailla viikonloppuna:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti