keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Helmikuun kuutamoita

Myöhäisiltaa!
On meitä hemmoiteltu näillä kuutamoilla, jo kolmas peräkkäinen kuutamoyö. 

Tänään on oltu ahkeria niin kotona kuin myöskin muualla elikä töitä tein, töitä tein. Kevätsiivouskärpänen iski taas ja aloitin kellarikerroksen siivouksella ja saunan puoli kiiltää taas ja pesuhuoneen toistaiseksi valkoisesta kaakeliseinästä melkein kuvansa näkee. Suunnitteilla olisi kaakelien maalaus niin sillä tavalla saisi uutta  ilmettä ainakin vähäksi aikaa ja jos maalattaisiin lähes samalla sävyllä mikä lattiakin on niin tilasta tulisi yhtenäisempi. Tiilenpunainen lattia ja panelikatto saavat jäädä entiselleen. Lattiassa kun on lämmitys niin ei sille viitsitä mitään tehdä. Ihan ehjäkin on vaikka edeltäjien remontoinnista on kulunut pitkä tovi. En ymmärrä oikein kuka on värit suunnitellut ja minun silmääni ei kauheasti miellytä tiilenpunaisen ja hohtavanvalkoisen yhdistelmä. Lisäksi vielä yhden seinän alaosassa on jokunen rivi vaaleankeltaista laattaa. Olisikohan Pukkilan valkoiset laatat loppuneet kesken?  Edellisten omistajien silmää on nämä väriyhdistelmät miellyttäneet ja jokaisellahan on oma makunsa ja makuasioista ei kannata/voikaan kiistellä. 

Saunaan pitäisi myös uusi puukiuas joskus ostaa mutta varmaankin ensiksi ostetaan uudet kivet ja jätetään tuo remonttipuoli tuonnemmaksi. Lauteet voisi samalla vaihtaa ja muutama muukin idea on tupsahtanut mieleeni. Nyt ei ole aikaa remontille kun ei ole kiirekään. Kyllästyttää vaan katsella samoja pintoja vuodesta toiseen. En ole koskaan pitänyt valkoisista kaakeleista ja seitsemäs vuosi on menossa kun niitä katsellaan..  on siitä jo aikaa kun tämä talo ostettiin. Tuntuu ihan että eilen olisi muutettu ja toisaalta tuntuu että siitä on jo ikuisuus. Lisäksi tekstiileillä saa kyllä ilmettä erilaiseksi. Meillä mieskin on innokas suunnittelija ja onneksi on melkolailla sama maku ja täyttyyhän hänenkin jotain saada sanottua että kompromissejä meillä tehdään ja näin myös sopukin säilyy. Lisäksi perheen nuorisokin saa kertoa mitä missäkin tilassa pitäisi olla ja sitten minä pistän kaiken muistiin niin omat kuin muidenkin suunnitelmat. Mies sitten joskus tulevaisuudessa tekee hommat sitten kun milloin ja koska homma ajankohtaiseksi. Siitä tämä maalla asuminen on kivaa kun ei tarvi hötkyillä koska täällä asuminen on aahhh niin ihanan rentouttavaa. Mikä kiire tässä valmiissa maailmassa on?

Huomenna jatkan kevätsiivousta ja paikkojen kirkastamista jos ennätän ja jos en niin ennätän ainakin lauantaina jatkamaan.

Ajattelin ihan tämmöisen ihan pienen postauksen laittaa ja ihan  tavallisen vaan.

Loppuun jos löysän niin kuutamokappale taas on tulossa jos vaan löydän. En muista mainitaanko laulussa kovinkaan monta kertaa sanaa kuutamo mutta tuli tänään mieleen kun iltapalalle kipusin yläkerran portaita ja ison tummankeltaisen kuu-ukon möllöttämässä näin. Kauniita unia ja toivotan että uni tulee nopeasti. Tiedän monia ihmisiä jotka eivät pysty nukkumaan täysikuun aikaan..Itsellänikin on joskus ollut ongelmia silloi..meinaan täysikuun aikaan.

Kauniita unia ja enkelinkuvia :) -Armi-

 


4 kommenttia:

  1. Olitpas sopivan kappaleen löytänyt!
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle ja vaimollesi. Kiitos, Reino Helismaa oli aliarvostettu taiteilija eläessään, kuolemansa jälkeen häntä on osattu arvostaakin.

      Poista
  2. Huomenta Armi,kävinpä vierailulla.. tutkailemassa kuulumisia ja samalla kuunnellen leppoisaa kappaletta!
    Mukavaa torstaita sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia samoin nyt vaan perjantaita. Kiva kun kävit ja tervetuloa toistekin. Totta, Helismaan laulut ovat lepposia niissä on sitä tulkintaa.

      Poista