perjantai 7. maaliskuuta 2014

Veto meni..kun flunssan pukkas...

Hei!

Kiitos, ihania ja arvokkaita viestejä olitte laittaneet minulle tänne blogiini viikonvarrella.





On naistenpäivän aatto!

Eipä ole minua näkynyt täällä, hetkinä joinakin olen kurkistanut tänne mutta vain pikaisesti, en ole jaksanut enempää. Nyt hiukan on helpottanut ja kuumetta ei enään ole, onneksi. Viikon flunssassa ja olin ihan kanttuvei, hyvä että jaksoin kävellä jääkaapille ja takas. Me oltiin kaikki kipeitä lähes yhtaikaa paitsi Poju sillä hän tuli vasta tänään kipeeksi ja tytär tuli jo viimeviikolla ja mies keskiviikkona. Tuolla yläilmoissa poju on ihan sohvaperunana ja kattelee telkkua kuumeessa, raukka. 

Ruoka ei ole ollut meillä viimeaikoina hääppöstä mutta eipä se safka olisi oikein hyvältä kuumeessa maistunutkaan. Oli kaupan pyttäriä, maksalaatikkoa, silakkalaatikkoa..tänään oli jo oman keittiön risottoa. Itse en ole oikein einesruoanystävä, eikä muutkaan. Telkkari on tullut tutuksi kun sairaslomalla olin koko viikon. Mies kävi muutaman homman hoitamassa koneella etänä kun oli pakko mutta muuten hänkin on ollut katsomassa päiväunia koko loppuviikon. 

Päästään taas arkeen käsiksi ja tehtyä tarpeelliset. Kevätsiivouskin kaipaa jatkumoa että rievut heilumaan jo huomenna jos kunto antaa myöten, I hope so!

Oikein ihanaista huomista naistenpäivää kaikille etukäteen.

-Armida- 









 

3 kommenttia:

  1. heps! Joo flunssaa on liikkeellä ja jopa kuukauden yks tuttava perhe on sairastanut. Hyvä ett oot tervehtynyt jo tai ainaki paremmasa kuosissa. Itekin olin kuumeessa ja ei oikein mitään jaksanut. Hyvää huomista naistenpäivää myös sulle.

    VastaaPoista
  2. Hei Armida! Et ole kirjoittanut viime aikoina..parane pian, olet Suomen parhaita kirjoittajia! Oletko kirjailija, ainakin sinusta selainen pitäisi tulla! Bravo..
    Kaipaillen, Jouko-pappa

    VastaaPoista
  3. I have been giving some website for a lot of days, Appearance with informality content, today I

    have found your site, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future.

    We have lost a lot in life and have found very little You are requested to spend some moments

    of life with a smile Visit for the | Funny joke | couponrate

    VastaaPoista