maanantai 24. helmikuuta 2014

Tärkeä viikko..




Hei!

Pitkäaika siitä kun viimeksi ennätin postailla ja nytkin on kiire sillä aamulla taas pitää nousta kukonlaulunaikaan töitä tekemään ja jokaisella on omat kiireensä kuka minnekin päin menee. Kisoja jonkin verran ennätin seurailla ja tulihan sieltä 5 mitallia, hyvä Suomi!

Kaikenlaista loppukuuhun mahtuu..ja pitää meidät edelleen todella kiireisinä myös ensikuun alkupuolen ainakin..ettei ennätä pahemmin postailla..
Tänään oli yhteishaku ja tytär laittoi lukioita järjestykseen..Kesäkuussa saadaan viralliset tulokset. Esteitä ei pitäisi olla mutta kaikkea voi tottakai sattua että ei pääsisikään sinne mine ensisijaisesti on menossa..Tänään hän myöskin täytti 16 vuotta ja niitä juhlittiin täytekakun kera ja muitakin herkkuja oli pöydässä. Tortilla-ateria lisukkeineen oli valmiina kun tytär tuli koulusta. Ostettiin hänelle lahjaksi uusi android puhelin kun edellinen 3 vuotta täytettyään meni rikki..ei ollut hyvä ostos ollenkaan..ja maksoikin silloin 300 euroa..toivottavasti tämä uusi kestää paremmin ?!

Kevätsiivoustakin pitää jatkaa mutta tälläviikolla en ennätä varmaankaan mitään ylimääräisiä aherruksia ahertelemaan..

Olikohan tämä tässä ja huomenna voin jos ennätän niin jotain lisätä tähän..

Mukavaa loppuhelmikuuta kaikille, voikaa mahdollisemman hyvin :)  -Armida-

 

16 kommenttia:

  1. Paljon onnea tyttärelle ja oikein mukavaa helmikuun loppua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja parasta mahdollista maaliskuuta sinulle.)

      Poista
  2. Onnea! Sulla Sullaon muten ihan paras bloksu , tarvitset lisaa lukioita lukioita t. Leena:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lukijoita kyllä on mukavasti mutta näitä blogeja toisiaan ihanempia on niin paljon että varmaan siitäkin johtuu. Ihmiset tykkää valokuvista jahka tulee siedettäviä valokuvia otettua niin varmaankin tilannekin muuttuu. Mies on niin kiireinen hommiltaan ettei ole vieläkään oikein kunnolla uuteen kameraan tutustunut ja lisäosat tulivat postista juuri..Kauheasti en meinannutkaan kuvia laittaa mutta jonkinverran kuitenkin ja salaperäisyydenverhoa ajattelin pitää yllä. Flunssa on riehunut meillä päin ja sängyn.pohjalle ollaan jouduttu just itsekin heräilin päiväunilta. Mukavaa alkanutta maaliskuuta sinulle :)

      Poista
    2. ps. Leena: Tarkoitin noilla lukijoillani sivuilla käyneitä joita on päivässä 50-100 ja joskus enempikin..ja tosiaankin tervetuloa kaikki uudet lukijat, olisi kiva jos sivustoon liittyneitäkin olisi enempi kuin nyt mutta mukava sekin on että blogini kiinnostaa monia.

      Poista
  3. Paranepa pian. Kiva on blogi, en kaipaa kuvia mutta kiva niitä on katsella..

    VastaaPoista
  4. Tämä blogi on niin hyvä. Ihan totta. Useammin postauksia, kunnon banneri, valokuvia ja pienet kirjoitusvirheet kuriin, niin tässä on sadan rekisteröityneen lukijan raja rikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painovirhepaholaisia sattuu aina välistä tulemaan. Toisinaan korjailen..En ole mikään tietokonenero mut ehkä jonkinlainen bannerintapainen saattais joskus onnistua ;D

      Poista
  5. Tuos yks sanoo et sul on kirjoitusvirheitä, no en oo kauheesti huomannu niitä olevan. Kaikil niitä melkein on, mullaki. Ei kaikki haluu edes kauheesti lukijoita. Sivuil ku käy tasasee tahtii ni se on siinä ;D

    VastaaPoista
  6. Tarkoitan enimmäkseen noita pilkkuvirheitä..mutta kuten sanoin: Todella hyvä blogi. Oletko mainostanut koskaan blogiasi esim. Suomi24?

    VastaaPoista
  7. Kiva blogi! :) Näitä sinun juttujasi on hauska lukea, ja kirjoitat kivasti. ;) Kiitos loistavista lukuhetkistä! :D ;)

    VastaaPoista
  8. Moikka!! :) Tuli vaan mieleen...jos sullla aikaa on niin voisitko tehdä itestäs ja perheenjäsenistäs 50 faktaapostauken? :3 ja sit kysymyspostaus vois olla jänskä ja sit joku pieni kisa lukijoilles jaja sit voisit kirjottaa jotn jatkosarjjanovelleja ja sit itestäs postaus 0v tähän hetkeen!

    VastaaPoista