sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Huushollin valkaisuviikot alkakoon..


Kuva Marttojen sivuilta..

Heipähei!
Onnea Enni Rukajärvi hopeasta-kerrassaan oli upea suoritus tänään :)


Vatsat täynnä herkkuja kun on ollut Runeberginpäivää ja sun muita juhlia. Olipa hyvä ohje Pirkalta Runebergintortuista minkä vihkosen mies bongasi Pirkkalehden välistä..
Katsottu kisoja niin mitäs meille muuta ..no mies puski töitä hikihatussa ja nyt vasta ehti sentään saunan lämpöön. 

Sandra oli TETissä naapurikunnan apteekissa. Oli paikkana ylitse muiden..huomaavaisuutta nuorta kohtaan ja häntä pidettiin samalla viivalla vakituisten työntekijöiden kanssa. Työtehtävät tettiläisellä olivat vaihtelivia sillä oli erilaisilla asioilla käyntiä, punnitsemista, tuotteiden esillepanoa jne. jne..Ihana kun nyt sai tyttö kokea onnistumiseniloa. Joka päivä hän tuli tohkeissaan kotia kertomaan kivasta päivästä. Sanoi heti ekana päivänä että hänellä on tietysti vaitiolovelvollisuus ja mitään yksityiskohtia ei sitten voi kertoa. Tottakai näinhän se on asiakaspalvelutehtävissä olevalla että suusuppuun vaan.
Tet-viikon saldona: Erinomaiset arvosanat jokaisella osa-alueella, kiitoksien kera vielä lahjakassi missä erilaisia voiteita, lajitelma apteekkisalmiakkeja ja vähän muutakin. Mieli oli hyvä ja niin jäi myös meille vanhemmillekin vaikkakin edestakaisin kuljetettiin aamuin ja illoin hänet työpaikalleen. Sokerina pohjalle talon vieraanvaraisuus ja kehuttiin vielä että alalle on ainesta..Mikä sen makeammalta tuntuisi kuin onnistumisen ilo..

(Viime kesänä kerroinkin minkälaista oli kesän tetissä ja se vei mehut..Silloinen tetpaikka mikä veteli alle lipan niin perehdyttämisen puolesta kuin nuoren hyväksymisen. Jos yrittäjällä oli omat asiat solmussa niin mistään hinnasta ei olisi saanut ottaa nuorta Tettiläistä töihin ja purkaa kiukkuaan tähän. Jos olisi ollut kysymys sellaisesta nuoresta joka ei olisi viitsinyt hinautua paikalle tai olisi laiminlyönyt tehtävät tai olisi käyttäytynyt huonosti niin ehkä siinä tapauksessa olisi ymmärtänyt jotenkin tuollaisen käyttäytymisen.)

Nyt alkaa olla taas sellainen ajankohta että pikkuhiljaa mitä ei talvella ole likaiseksi huomannut niin pian ainakin huomaa kun kevätaurinko alkaa oman valaisukautensa. Ihan hiukan olen aloittanut mutta paljon on tehtävää..


Marttojen niksit:

http://www.martat.fi/kodinhoito/siivous/

Hieman siivousmusiikkia...

Mukavaa alkavaa viikkoa :) -ARMIDA-



Los Lobos - La Bamba

2 kommenttia: