tiistai 4. helmikuuta 2014

Kuulumisia ja bambupuikkojen suhinaa..



 Hei!

Kuulumisia ja bambupuikkojen suhinaa..
Helmikuussa tapahtuu vaikka ja mitä. Tytär on apteekissa työharjoittelussa. 3 siskoni lastenlapsia viettävät synttäreitä..
On Runebergin päivää, minun nimipäivät, ystävänpäivä..Nyt on tytär päättänyt lukiovaihtoehtojen järjestyksestä..



 
Bambupuikot ovat vallan mainiot, en luopuisi niistä. Neulomiset valmistuvat tuossa tuokiossa semmoista tavallista neulontaa oikein nurin ja seassa joskus jotain muuta..Pipoja, kaulahuiveja olen tehnyt kun olen ennättänyt. Lämpimiksi tuomisiksi ne ovat vallan mainioita ja tottakai ne lämmittävät omaa perhettäkin.  Tarvinee ottaa kuvia jahka tuo armas mies kerkee tutustua uuteen tulokkaaseen..


 
Runebergintorttuja ajattelin väsätä huomenna ja tänään maistui kismet..Valmistan torttuja muffinssivuoassa niistä ei tule semmoisia kaupan tötteröitä..kerron sitten miltä maistuivat uudella ohjeella tehdyt. Sen verran voin paljastaa että piparkakkumurusia taikinaan laitan..
Viimeistään ystävänpäiväksi saavun seuraanne jos en ennemmin ennätä ja ihan vielä silloinkaan en uskalla kuvia varmaksi luvata?! Nyt pitää mennä taasen katsomaan joko puhtaan lakanapyykin on kuivattanut mahtava kuivausrumpuni.
Mukavaa huomista Runeberginpäivää tasapuolisesti.
-Armida-


ps. Juicen Norjalainen villapaita mitä mainioin kappale..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti