tiistai 26. helmikuuta 2013

Vastauksia-tarinani neljäs osa

 Hei!
Niin se vaan on että helmikuukin lähenee loppua ja tänään oli kevään kolmas päivä ja räystäät tippu. Nopeesti tämän päivän kuulumisia. Kokattu on broilerinkoipea ja riisiä ja syötykin. Ihania nuo Fazerin marjapiirakat, mustikkaiset, ne pikkuiset. Nam!

Tänään on väsyttänyt aikalailla, olisikohan syynä se täysikuu? Vaiko kevätväsymys?

Kynttilä palaa eilen tehdyssä lumilyhdyssä.

Muu perhe on yläkerrassa ja minä täällä alakerran työhuoneessa vähän kirjustelen.
Sandra pänttää äikän ja ruotsin kokeisiin. Vahvoja molemmat niin ei pitäisi olla hädänpäivää ja ei tarvitse kauheesti lukea kun kieliopitkin ovat hallussa. Voipi olla et ope pistää niin kinkkiset kysymykset että menee aivot solmuun. Kaveri sanoo kyllä että montako iltaa hän oikein niihin lukee? Ei paljon tarvitse, hyvä ja nopea on muisti semmoisissa aineissa mitkä ovat mieluisia.

 Mies "pänttää" päähänsä ihan muuta kun kokeisiin lukua elikä lähinnä artikkeleja lukee joita tarvitsee yhdessä "tehtävässään" jota ehkä voisi sanoa jonkinlaiseksi kokeeksikin. 
Santeri kattoo jotain elokuvaa..voihan se olla musa-DVD:kin.

Taas näiden kysymysten pariin.. jatkoa "Vastauksia-tarinani neljäs osa" ja edelleen vastailen Mantelikakun kysymyksiin.

Hän kysyy..Missä maissa haluaisit vielä käydä? Niitähän on niin monta..Euroopassa mm. Kreikka, Unkari ja  Islanti..Amerikka on myös valloittamatta jne. jne...maailmassa on niin paljon valtioita ettei niissä kaikissa millään ennätä käydä yhden elämän aikana joten niihin tarvittaisiinkin jo toinenkin elämä. Reppumatkaaminen ei ole niin tyyristäkään mutta en oikein tiedä tohtisinko enään semmoiselle matkalle lähteä?
Erillinen postaus joskus näistä maista ja myös postaus niistä maista joissa olen käynyt..ns. nojatuolimatka..Jos löydän sopivia videonpätkiä ja musiikkia youtubesta niin maustan tarinaani niillä.
 
Kuka oli lempihenkilösi Ypäjän TV-sarjassa? Minulla ei oikeastaan olllut lempihenkilöä vaikka meidän Sandran kanssa sarjaa seurasinkin.

 
Käynkö Suomi24? Vastaan en, ellen satu aivan vahingossa googlettaessa joutumaan niille sivuille..
Entäs muilla keskustelupalstoilla? Sama vastaus kun edelliseenkin..

 
Tupakoinko? En, en ole koskaan tupakoinnut..hädin tuskin edes maistanut.
Juonko? Lasi punaviiniä joskus juhlaruokailussa ja vettä juon kamelin tapaan. Saunakahvitkin saunailtoina riittävät minulle vallan mainiosti.

 
Nyt vieläkin vakavampien kysymysten pariin. En ole koskaan käyttänyt huumeita ja neuvoisin kaikkia pysymään niistä erossa. Olen katsonut elokuvan Christine F tyttö metroasemalta ja se oli aika järkyttävä..että se pitäisi jo kaikkien nuorena nähdä.

 
Väsyttääkö jo kysymyksiin vastailu? Onpa näissä tovi mennyt mutta ..

 
Olenko ollut sairaalassa joskus? Jos olen, miksi? Olen ollut kun lapseni ovat syntyneet..

 
Tilaatko ET-lehteä? En, luen joskus anopin lehteä..Minulla on kyseisen lehden taskukalenteri, anopilta saanut. Ihan asiallinen lehti.

 
Olenko käynyt lukion? En ole käynyt, silloin kun olin lukioikäinen niin ei ollut tapana lukioon lähteä varsinkaan maalla missä ei ollut omaa lukiota. Luokallani oli 30 oppilasta ja heistä taisi käydä lukion kuusi oppilasta. Monta kertaa olen suunnitellut iltalukiota ja ei se ei olisi myöhäistä vieläkään. Voipi olla että aika ei riitä ja jääpi kaukaiseksi haaveeksi.Perheessä on yksi ylioppilaslakki ja toivoisin että meidän Sandra myös saisi joskus sellaisen..Santeri ei halunnut lukioon lähteä.

 
Kuinka monta kertaa olen käynyt Ruotsissa? Millaista siellä oli, viihdyinkö?  Tämä kysymys on taas sitä sarjaa mistä erillinen postaus joskus. Sen veran vastaan että viihdyn joka paikassa missä olen ja minne menen. En ole pysynyt oikein laskuissa että montako mutta ainakin 20 kertaa Ruotsissa käynyt.
Olen viihtynyt kaikissa pohjoismaissa oikein hyvin ja viihtyisin myöskin Islannissa mikä on ainoa pohjoismaa missä en ole koskaan käynyt
.

Tähän loppui Mantelikakun kysymystulva ja joku muukerta paneudutaan muiden kyseliöiden kysymyksiin. Edelleenkin kiitos kyselijöille ja runsaalle kysymystulvalle.

Nyt jos kävisi Areenassa katsomassa ensiksi Uutta päivää ja sitten vaikka toista lempisarjaani Sydänten asialla. Tuli katsottua vielä Norjalaista sarjaa Kotikulmilla-Hjem, mikä on mieluisa sarja. Muutama jakso taitaa olla enään jäljellä.

Nautittavaa loppuiltaa kaikille:) 

ps. Dawid Bowien musiikkia oli myös mainitsemassani elokuvassa joten sitä siis teille tuossa postauksen alku senteillä. 
 Taas on ulkona täysikuu joten Olavi pääsee laulamaan vielä. Kuutamoöitä toivottelee -Armi-




 


2 kommenttia:

  1. Oli mukavaa luettavaa.. Sydänten asialla sarjaa minäkin seuraan:)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia:) Monelle mieluinen sarja, semmonen lepposa. Ikäviäkin tapahtumia mutta semmoista inhimillistä kuitenkin. Kokoperheen sarja.

    VastaaPoista