tiistai 31. joulukuuta 2013

On joulukuun viimeinen päivä



Hei!
Tänään on joulukuun viimeinen päivä ja samalla myös vuoden viimeinen päivä. Vuosi 2013 jää taakse aivan pian. Raotan nyt hiukan ensi vuotta että minkälaisia postauksia vuoden alku tuo tullessaan. Odotin myös innolla pakettia postista, mikä piti tulla jo ennen joulua mutta tuli vasta nyt. Juuri äsken sain hakea sen postista. Paketin sisällöstä ainakin teen postauksen ja paketin matkassa kuljen toivottavasti monta vuotta ja paketista saamani esine tulee minulle tutummaksi. Luulen että  se tuo monin verroin iloa niin minulle kuin ehkä, kenties teillekin hyvät vierailijat. Enempää en lähde nyt kertoilemaan muttasen näette ensi vuonna sitten mitä blogini tuo tullessaan...


Tulee myöskin mieleen ajankohtainen Hans Christian Andersenin vanha kertomus pienestä tulitikkutytöstä joka menehtyä juuri näihin aikoihin kauan kauan  sitten. Kaikki varmaan tarinan tuntevat mutta seuraavasta linkistä pääsee lapsuuden muistiaan valoittamaan sadun lomassa..Tarina kertoo ja seuraavassa linkistä  voit lukea surullisen tarinan..
 
http://www.hca.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=63&lang=fi

Meidän uuden vuodenaaton vietosta..Tänä vuonna ihan kotosalla mutta vuosia sitten Uusivuosi meni mukavasti juhlien häitä, ei omia mutta sukulaisten kyllä. Kaikenlaisia juhlia on vietetty aikoinaan ystävien ja sukulaisten seurassa näihin aikoihin. Meillä ei usein osteta raketteja ja ei tehty tänä vuonnakaan poikkeusta ja jätettiin raketit kauppaan. Pitsaa ollaan syöty ja herkuteltu ollaan juustonaksuilla..karkein..jne..




Kohta ajateltiin syödä jotakin suolaista väliin ja maistella kaupan glögiä hieman nuorison ja isännän kanssa. Salaattia ja makkaran puolta löytynee..Hyvää musiikkia ja yhteiseloa..
Uuden vuoden lupaus postaus heti joulun jälkeen että mitähän lupailin, sen kuulette ensi vuonna!


Vuosi 2013 pian taakse jää, sen huolet ja murheet aika kultaa - riemut ja onnet sydän säilyttää. Astu uuteen vuoteen sä rohkein mielin, avaa silmäs korvas, -elä sydämen kielin. Usko huomiseen uuteen, päivään parempaan.


Toivon myös sinulle ensi vuodeksi 12 kuukautta ILOA, 52 viikkoa RAKKAUTTA, 365 päivää TOTEUTUNEITA TOIVEITA, 8750 tuntia YSTÄVYYTTÄ, 525600 minuuttia AURINGONPAISTETTA sekä 3153600 sekuntia ONNEA! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!


Oikein ihanaa Uutta vuotta sinulle ja läheisille! 
Olkaa varovaisia rakettien kanssa.

Tervetuloa taas vierailulle blogiini myös ensikin vuonna..Kiitos kuluneesta vuodesta teille blogini seuraajat ja kiitokset myös kaikille blogiini eksyneille-kanssanne oli sangen mukavaa!

-ARMIDA-


Happy new year ABBA


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti