perjantai 6. joulukuuta 2013

6. luukku: Hyvää Itsenäisyyspäivää tasapuolisesti kaikille!



Tervehdys!
Itsenäisyyspäivä on kohta ohi mutta ajattelin muutaman sanasen kirjoittaa. Menen illan katsotuimpaan ja poikkeukselliseen juhlaan koska Itsenäisyyspäivän vastaanotto oli tänä vuonna Tampereella. Ikävä piirre mikä juhlia varjosti oli Tamperetalon ulkopuolelle sijoittuneet ilkivallantekijät. Jostain kuulin että olisivat olleet kaduilla rikkomassa ikkunoita siksi koska tavallista kansaa ei juhliin oltu kutsuttu. Myöhemmin kuulin että ne olivat jonkun huligaaniryhmän järjestelemät jotka eivät halunneet Itsenäisyyttä juhlittavan.  Juhlissa oli runsaasti veteraaneja puolisoineen sekä Lottia että ns. tavallista kansaakin oli runsaanmitoin kutsuttu, enemmän kuin koskaan ennen. Juhlissa oli paljon myös pienyrittäjiä ja paljon muita. Mielestäni nämä ovat tavallisia arjensankareita ehkä vain mellakoitiinkin halusta olla näkyvillä. Uskon että perästä kuuluu ja pidätyksiä tehdään. Kurjaa tämmöinen negatiivinen julkisuus Suomelle!


Nyt arvokkassti itse juhlaan..


http://www.hs.fi/kotimaa/Sari+Nordstr%C3%B6m+suunnitteli+Jenni+Haukion+puvun/a1386299126077 
 
Aivan upea oli Rva Jenni Haukion puku, asu sopi hänelle täydellisesti. On siinä niin todella edustava, Presidenttipari nämä Sauli Niinistö ja hänen äsken mainitsemani puoliso. Pukuja oli hienoja ja erikoisiakin valintoja nähtiin. Nyt saatiiin luukku auki ja joku päivä saatan jatkaa vielä tästä kunhan ennätän.



http://www.hs.fi/kotimaa/Katso+kuvagalleria+illan+pukuloistosta+/a1386302621805 
 
Me vietettiin kotona paitsi meidän nuoriherra oli mennyt kaupunkiin Itsenäisyyttä vastaanottamaan ja tulee vasta sunnuntaina kotio. Lippu oli salossa ja juhla-ateria nautittu. Suklaata ollaan syöty voisi sanoa että hieman liikaa..
Eipä muuta enään tänään kun kauniita unia sillä kohta pitää nukkumaankin mennä sillä haukotuttaa jo.
-Armida-

Ps. Seuraavana päivänä saimme lukea lehdistä ja katsella järkyttäviä videokuvia. Voiko Suomessa tapahtua tällaista? Kyllä voi nykyajan Suomessa :/ Lisäsin linkkejä tähän tänään..

 Ei niin järjenhäivää :/
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288629670377.html
http://www.iltasanomat.fi/linnanjuhlat/art-1288629623214.html
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288629388145.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti