keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukalenterini 19:s luukku:: Arkihuolesi kaikki heitä

 Hei taasen..
Jouluun ei enään paljoa aikaa..mutta eipäs hötkyillä kyllä se joulu tulee ilman stressiäkin..
Kynttilöitä paljon ulos jne..Perheen kanssa se käy nopeammin nimittäin kynttilöiden sytyttäminen. Nyt voisi tehdä myös jäädytettyjä lyhtyjä..niitä voi värjätä myös..Huomenna maaginen päivä mitähän silloin keksisi?
Ulkona kova pakkanen asteen yli 20 miinusta että vesi jäätyy varmasti.
Pikkuinen niksi..Jos sinun jouluherkuillesi tulee ahdasta niin voit lastata niitä kylmälaukkuihin ja laittaa vaikka kuistille niin eivät pilaannu. Varo kuitenkin että linnut tai muut eläimet eivät käytä tilaisuutta hyväkseen ja käytä laukkujen pintoja muihin tarkoituksiin, ei kiva juttu.

Muistan eräänä vuonna kun olin kotiapulaisena eräässä perheessä niin..Perhe oli lähtenyt matkoille ja minä huolehdin pihasta puutarhurien kanssa muutaman päivän. Me päästiin vain uima-halliosastolle ja autotalliin koska meille ei oltu jätetty avaimia muuhun asuntoon. Eväät piti jonnekin laittaa ja kun oli pakkasta niin keksimme että hyvinhän ne puunjuurella kolossa säilyy?! Teimme kaikenlaista pihahommaa ja siivosimme myös autotallin ja seuraavana päivänä uima-osaston. Menimme hakemaan eväitä puunjuurelta ja hups..kassit haisivat ihan kissanpissalle..jäi eväät syömättä. Olisi pitänyt kassit pistää vaikka jätesäkkiin..Kyllä harmitti :(

Löysin hienot blogi sivut ja ajattelimpa ne teillekin esitellä..

http://jouluihminen.vuodatus.net/page/puhuttelevatrunot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti