torstai 27. joulukuuta 2012

Jouluaikaa on vielä jäljellä..

Hei!
Vaikka joulu on tavallaan jo loppunut niin sitä jouluaikaa vielä vietetään Nuutinpäivään saakka. Ennenvanhaa sanottiin meilläpäin että uusivuosi olisi vanhanjoulun loppu..joteski näin se meni?! 

Jo SEITSEMÄS KERTA..
Lunta on taas satanut ja aamulla taas aura-traktori kävi tekemässä pihatyöt että kyllä taas pihassa kelpaa astella. Nyt on taas tullut lisää lunta että voipi olla etä huomenaamulla taas verailee varttinsa pihassa..
Hyvä se on vaikka tietää että keväällä euroja saa pulittaa semmoiset vajaa 400 euroa vähintään mutta on se vaan niin kiva kun pihasta pääsee lähtemään ilman omaa hartiapankkia autolla kylälle ja kaupunkeihin. Moni on sanonut ettei meidän pihaa lumikolalla pysty kolaamaan kun on niin iso maalaispiha, sitä me ollaan itsekin mieltä. Traktorin ostoa ollaan harkittu mutta kun sillä ei kauheesti muuta käyttöä olisi kun auraus niin tämä ulkoistus on järkevämpi vaihtoehto. Kyllä yrittäjiäkin pitää kannattaa..Huomiseksi varasin tytölle ratsastustunnin uudelle ratsastustallille klo 17.00, hän kävi ennen joulua siellä kerran ja ostetaan sitten tammikuussa se kymmenenkerran kortti. Mukavammalta talliltaa vaikuttaa, edistyykin nopeammin. Tallissa jossa ennen kävi ei edistyny minnekään se oli semmoista paikalla poljentaa. Sitä ennen kävi yhdellä pienellä yksityistallilla mutta ohjaaja läksi opiskelemaan kaupunkiin niin  sinne meno ei tullut enään kysymykseen.
Tuo välitalli oli aika iso jossa oli hyvin paljon puutetta asiakaspalvelussa ja muussakin suhtautumisessa. Lisäksi siellä sattui ikävä tapaturma, oli kehuttu hevosta niin hyväksi kiltiksi..mutta ei pitänyt paikkaansa. Jäljestäpäin on kuulunut kaikenlaista myös muilta ratsastajilta että heppaa olisi jossain eämänsä vaiheessa kohdeltu kaltoin.. . Sen enempää en viitsi asiaa lähteä ruotimaan..Parempi on kun vaihtoi tallia missä ystävällisemmät ihmiset ja tottakai myös hevosetkin..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti