torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukalenterin maaginen 20:s luukku 20.12.2012: Joulurauhaa

To 20.12.2012! Enään 3 yötä jouluaattoon. Tervehdin sinua tänään tällä maagisella päivämäärällä näin ja toivotan samalla joulurauhaa! Toivotan sitä kaikille kansoille mutta se jää toivomustasolle sillä jokaisessa maassa ei ole rauhaa samanaikaisesti. Aina jossakin päin soditaan :/
Jos luoja suo niin uusi luukku avautuu teille huomennakin?! Mayathan ovat ennustaneet huomiseksi maailmanloppua. No en oikein jaksa uskoa että näin kävisi, luulen että se tarkoittaa aivan jotain muuta, kenties uuden elämän alkua. Tähdet tietävät näin Mayat uskoivat! Katsokaamme kuitenkin itseämme peilistä ja syvälle silmiin. Sieluhan on silmien peili. Mitä sieltä näet muuta kuin silmiesi värin? Onko niissä syvyyttä? Oletko sinut itsesi kanssa ja uskallat katsoa itseäsi peilistä rehellisesti. Toivottavasti sinulla on puhdas omatunto ja olet elänyt elämäsi niin ettei kaduta mikään tai ei ainakaan kovin paljoa tai ei ainakaan sinua itseäsi haitaten. Olethan tehnyt asioita niin kuin toivoisit itsellesi tekevän. Elä aina niin kuin kuluva päivä olisi sinun viimeisesi. Muista aamulla herätessäsi olla onnellinen ja odottava mitä päiväsi tuokaan tullessaan. Toivon sinulle että huominen toisi elämän ihanuutta ilman suuria vastoinkäymisiä ja että olisit onnellinen. Muista edes joskus kehua itseäsi mutta ei liikaa. Arvosta itseäsi arvosta toisia..Elä hyvä elämä, niin olen yrittänyt tehdä. 
Lopuksi toivotan kaikille rauhaa myös itsesi kanssa.Nuku hyvin yksin kaksin ja rauhallisesti:) Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, olethan silloin kuulolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti