keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Ikävöin kesää näin lokakuussa...




Kuva: Enään on vain muisto kesästä..ja vihreistä lehdistä. Koivuvanhuskin on jo melkein alaston ja on joutunut tiputtamaan melkein kaikki lehtivaatteensa pois..nyyh..

Hei!
Tyhjä on pää ja eikä ole oikein mitään sanottavaa..mutta ajattelin kuitenkin alkaneen lokakuun kunniaksi muutaman rivin pistää tarjolle..

Kylmä jo on ja on niin ikävä suloista kesää, mutta kohta se kesä taas saapuu niin sukkelasti kuten aina. En ole ollenkaan syksy-talvi-ihminen, toki hyviä puoliakin kummastakin vuodenajasta löytyy. Pidän eniten keväästä olenhan kevään lapsi henkeen ja vereen, samaten on miehenikin. Poika tykkää kesästä ja tytär syksystä ja talvesta. Kesästä tykkäämme mieheni kanssa myös muttei kauheasta ylenpalttisesta helteestä.

Hiukan ollaan lakaistu jo pihasta syksynlehtiä pois ja viety kompostiin. Sinne meni punertavien pihlajien niinkuin muidenkin puiden lehdet. Kaikkia lehtiä ei kuitenkaan koskaan lakaista ja osa lehdistä saa jäädäkin maahan nurmikkoa parantamaan-lannoitteeksi..

Oletteko muuten katsoneet telkkarista blogistania -ohjelmaa. Ihan kiva..Tämä bloggaaminen on nykyään niin kovasti suosittua.

Ensi kuussa taas juhlitaan..ja matkataan eteläiseen Suomeen, mutta siitä sitten myöhemmin lisää..

Ensi kesänä olisi luokkakokous, ehkä siitäkin jotakin tuonnempana:)

Taidanpa höpistä vielä tänään jotain, sen jälkeen kun olen saunan lämmöstä päässyt jos ennätän...No muutaman sanasen lisää kirjoitinkin..ja nyt yläkertaan paksun untuvatäkin alle lämmittelemään ja toivotan kaikille hyvää ja levollista yötä.

See you later :).. -Amanda- 

ps. Kasevan kaunis kappale Tyhjää ..vähän kun sanoja muuttelee ja laulaa että kesä mennyt on..jne..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti