keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lokakuu on vaaleanpunainen kuukausi meille naisille


Hei!
Täälläpäin ollaan syyslomatunnelmissa ja niin meidän perhekin vapaalla. Touhua on kaikenlaista ja pikkureissuilua ja kaikenlaista aherrusta kuuluu päiviimme. Mitä sinulle kuuluu? Toivottavasti oikein hyvää..tai ainakin mahdollisemman hyvää..sitä toivoisin ihan jokaiselle...Kaunista kuutamoa meillä voi seurata jokaisesta akkunasta..ah! niin kaunista.

 Sain seuraavan viestin sähköpostiini ja ajattelin jakaa tämän teillekin. Ollaan jo kuun puolessa välissä mutta onhan vielä puolet lokakuusta jäljellä..Tunnen/tiedän ja myöskin lähipiiristänikin löytyy muutama  sairastunut ja ovat hyvissä voimissa edelleenkin yli kymmenen vuoden jälkeen. Kiitos mammografian ja kehittyneen lääketieteen...On niin sangen  hyvä että meistä naisista pidetään hyvä huoli ja saamme käydä tutkimuksissa säännöllisesti kun tiimalasistamme löytyvät tietyt vuodet. Siis kannattaa käydä seulonnoissa kun postilaatikostasi löytyy kutsu. Itse olen käynyt jo kolme kertaa ja saan olla todella todella kiitollinen kun mitään poikkeavaa ei ole seulonnoissa löytynyt. Näin onnellisesti ei ole käynyt kaikilla mutta onneksi nykyään todella usein löytyy hoito ja sairaus pystytään parantamaan varsinkin silloin kun on ajoissa liikkeellä.                                             



"Tervehdys!


Lokakuu on alkanut vaaleanpunaisissa merkeissä.
Pitäkää kynttilät palamassa hyvän asian puolesta.

Pyydän Sinua lähettämään tämän "Tervehdys-viesti " osio eteenpäin, älä anna sen pysähtyä !
 

Kynttilä ei menetä mitään antaessaan tulta toiselle kynttilälle. Pidä nämä kynttilät palavina!
Pukeudu pinkkiin joku päivä tänään huomenna, ylihuomenna tai joku muu päivä.15.10 olisi ollut oikea päivä mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan?!

Lokakuu on alkanut vaaleanpunaisissa merkeissä.
Pitäkää kynttilät palamassa hyvän asian puolesta.

Pyydän Sinua lähettämään tämän viestin eteenpäin, älä anna sen pysähtyä !

Kynttilä ei menetä mitään antaessaan tulta toiselle kynttilälle. Pidä nämä kynttilät palavina!
Pukeuduithan pinkkiin 15.10.


Kauniita ruusuja sinulle ojennan..


Rauno Lehtisen tahdissa toivotan mukavaa loppuviikkoa teille kaikille ja tasapuolisesti, tottakai! Pitäkää kaikki naiset itsestänne huolta ja tietysti miehetkin! Vaaleanpunaista shamppanjaa, olkaa hyvät!

-Sydämellisesti Armida-

2 kommenttia:

  1. Miten hyvin meillä onkaan asiat, moneen muuhun maahan verrattuna.. kuinkahan monen naisen elämän mammografia on pelastanut? Minäkin kuulun niihin onnellisiin:)

    VastaaPoista
  2. Varmaan todella monen..Sydämelliset onnittelut kun kuulut niihin onnellisiin :) Nämä pari ihmistä jotka minä tunnen todella hyvin ja ovat sukuakin niin sanovat että todella rassaavaa ja jännitystä tuo aina kontrollitarkastus viiden vuoden välein. Molemmat selvisivät ilman rintojen poistoa ja heiltä "tyhjennettiin kainalot" ja sen jälkeen annettiin hoitoa. Naiset olivat käyneet seulannoissa ja niin alussa oli että itsekään eivät mitään poikkeavaa olleet huomanneet.

    VastaaPoista