keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Artisti josta tykkäsin kauan sitten ja tykkään edelleen..

  • Hei!
     
    Vieläkö joku muistaa hänet. Itse olin henkeen ja vereen Suzi-fani ja olen edelleenkin. Toki muitakin suosikkeja löytyy paljon laidasta laitaan..
     
    Tämmöinen artisti-henkilö postaus tällä kertaa ja loppuun laitan tapani mukaisesti yhden hänen upeista kappaleistaan..
    Minulla oli hänen kuviaan seinällä ja sisareni sanookin edelleen että muistaa aina kun tykkäsin tästä artistista kovasti. Lopussa lainauksia netti sivuilta..

    Ei kun Can the can..
     -Aurinkoisesti Armida-
     
    Suzi Quatro (oik. Susan Kay Quatro, s. 3. kesäkuuta 1950 Detroit, Michigan) onyhdysvaltalainen laulaja, muusikko ja näyttelijä.
    Quatro aloitti musiikkiuransa 14-vuotiaana sisartensa kanssa perustamassaan Suzi Soul & Pleasure Seekers -yhtyeessä. Vuonna 1971 hän muutti Lontooseen, jonne hänet oli houkutellut muun muassa The Animalsin kanssa työskennellyt levytuottaja Mickie Most. Pian hän sai taustavoimikseen myös parivaljakon Nicky Chinnin ja Mike Chapmanin, jotka kirjoittivat hittejä myös muiden muassa Sweetille ja Smokielle.
     
     
     
    Suzi Quatro
    Singer-songwriter
  • Susan Kay "Suzi" Quatro is a British-based American singer-songwriter, bass guitar player, and actor. She is the first female bass player to become a major rock star. This broke a barrier to women's participation in rock music. Wikipedia
  • Born: June 3, 1950 (age 63), Detroit, Michigan, United States
    Height: 1.52 m
    Spouse: Rainer Haas (m. 1993), Len Tuckey (m. 1976–1992)
  • Back to the Drive (2006)
    Back to the Drive
    2006
     
    Can the can..
     
    -Enjoy-
     

     

     
  • Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti