sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kaksi aihetta :Uusi kamera ja pakkanen paukkuu nurkissa...



 Olympus kamera

Hei!
Huh on pitänyt pakkasia ja vielä pakkaset jatkuu..ties kuinka kauan..onhan tietysti nyt menossa parhaat pakkaskuukaudetkin ettei sovi liikaa ihmetellä. Tänään on ollut -24 astetta pakkasta ja yöksi lupaili 26 astetta ja voipi mennä ylikin. Yksi ystävä sanoi että tällä menolla puut loppuu ja sähkölaskut nousevat taivaisiin, niinhän se on. Kyllä sen huomaa meilläkin talvikuukausina että sähkönkulutus on ihan toista luokkaa kun muuhun aikaan. Lunta ei paljoa ole lisää tullut kun edellinenkin haihtui sen verran pieneen ettei ladut ole pahemmin ketään kutsuneet ainakaan näillä leveysasteilla.


Lupailin Uudenvuodenaaton postista tulleesta paketista kertoa sen sisällöstä niin tässä sitten se paljastuu.  Pitihän se tulla jo jouluksi mutta ei kerennyt kauppa toimittaa sitä vielä silloin. Joulun aikaan menekki on suurempi ja monet halusivat juuri sitä mitä mekin.


Viittaan postaukseeni "On joulukuun viimeinen päivää" mikä löytyy seuraavasta linkistä suoraan.


http://pikkumidinetinjalanjaljilla.blogspot.fi/

Siis kaivatusta paketista tuli mm. kamera, laukkua jne ja tässä uusi kameramme josta teen postauksen teille. Vihdoinkin voin sen esitellä...moni varmaan on odottanutkin kuvia postauksiini mutta vieläkin joudutte odottelemaan-ikävä kyllä :/ Niin uudella kamerallamme kuvia ei ole vielä ennätetty ottaa yhtään kun miehellä on ainainen kiire ja hoppu ettei ole vielä joutanut perehtymään kameran hienouksiin. Työasiat ja reissut sekä muut jokapäiväiset askareet vaikeuttavat ja ei pysty repeemään joka paikkaan. Hänellä on jatkuvasti niin monta rautaa tulessa että välistä ihan hirvittää. Lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus ottaa kuvia ja laittaa niitä jonkin verran tännekin mutta ollaan sovittu että ihmishahmoja hyvin vähän. "Katsotaan sanoi lääkäri". Kunhan mies perehtyy kameran saloihin ensiksi ja opettaa minullekin tekniikan. Missään nimessä en ole tekniikan ihmelapsi vaikkakin olen oppinut netin salat vuosien saatossa, osalle ikäpolvestani netin kiemurat ovat liian hankalat. Kunnolla kuitenkin tähän uuteen tulokkaaseen pitänee tutustua ennenkuin lähtee kokeilemaan se on mottomme.Kurjaa se olisi jos liian innokkaalla otteella sekoittaisi kameran järjestelmän.

Anssi Tikanmäki - (1981) Maisemakuvia Suomesta - 08 - Muuttuva maaseutu

Seuraavassa kameran kuvaus:

Kamera on yllätysyllätys valkoinen, piti hopea tulla mutta meille kävi valkoinen, kiva väri sekin.

Olympus kamera on "kauniisti muotoiltu ja uusimmalla tekniikalla varustettu E-PL3 saattaa olla kooltaan pieni, mutta taatusti suuri ominaisuuksiltaan. Se mahdollistaa ammattilaisjärjestelmän tasoisen terävyyden, taustan epäterävyyden ja elävät värit - vain murto-osakoossa. Tehokkaat optiset ominaisuudet ovat tarkkapiirtoisten objektiivien, upouuden 12,3 miljoonan pikselin kuvakennon ja optimoidun TruePic VI -tuplaydinprosessorin ansiota.
    Micro Four Thirds -bajonetti
    17.3 x 13.0 mm Live MOS -kenno, 12 megapikseliä
    kuvanvakain kennossa
    35 tarkennuspistettä
    herkkyys: ISO 200 - 12800
    suljinajat: 1/4000 - 2 s + bulb
    sarjakuva: 4.1 fps (5.5 fps ilman vakaajaa)
    videokuva: 1920x1080@60i, AVCHD 17Mb/s stereoäänellä
    langaton salamaohjaus FL-50R, FL-36R ja FL-300R salamille
    näyttö: kääntyvä 7.6 cm OLED 460k
    liitäntä ulkoiselle etsimelle, salamalle tai mikrofonille
    SD (HC/XC) korttipaikka
    HDMImini -liitäntä (C)
    mitat: 110 x 64 x 37 mm
    paino 313 g CIPA
myyntipaketin sisältö: kamera, M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm f/3.5-5.6 II R hopea, salama, akku(BLS-1/BLS-5), laturi(BCS-1/BCS-5), runkotulppa(BC-2), olkahihna, USB-kaapeli(CB-USB6), AV-kaapeli(CB-AVC3), ohjelmisto-CD"

Katsotaan mimmosia kuvia  tulevaisuudessa saa mutta tässä Mamban kappaleessa Valokuvia pääsemme valokuvien tunnelmaan.
Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille. Meidät tuleva viikko ainakin pitää kiireessä mukana..Olkaapa kuulolla niin turistaa toisten lisää..jahka ennätetään
-Pakkasterveisin ARMIDA-





Mamba - Valokuvia with lyrics

4 kommenttia:

  1. Minä ostin samanlaisen kameran -janne-

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle kameralle! Janne on saanut sillä mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos molemmille! Hyvä että onnistuttiin ja ostettiin hyvä kamera. Kyllä sitä kauan pähkäiltiinkin mikä olis paras kun ei viitsinyt maltaita kameraan sijoittaa..ja suhtkoht hyvä piti saada.

      Poista
  3. Hyvä kamera, muistaakseni on testivoittajakin. Luulen et on hyvä valinta. Onnea! t.Saara

    VastaaPoista