torstai 23. tammikuuta 2014

Löysin kivan haasteen..





Hei!
Ihan alkajaisiksi toivotan uuden lukijani sydämellisesti tervetulleeksi. Toivottavasti saan lukijoita pian lisääkin, "toivossa on hyvä elää sanoi lapamato", sanoo vanha sanonta.


Kova on pakkanen edelleen sillä asteita mittarista löytyy vaihtelavasti 20-27 miinusastetta. Pitipä jo eilen laittaa tämä luonnoksista julkisuuteen mutta enpä sitten ennättänyt kun oli kaikkea ja olihan vielä pariin viimeiseen kysymykseen vastaamatta. Tässä tämä nyt tulee kaikkeudessaan silmienne eteen luettavaksenne. Olkaapa hyvät!


****************************************

Niin tämän mukavan haasteen löysin kun luin Tuksun Wanhanmummula -blogia ja samaan kyselyyn olen nähnyt vastauksia monella muullakin sivulla.
Tuksu kirjoittaa näin..
"Aikas hauska haaste :)
Sain kivan haasteen "Ritvan elämää"-blogista:
Nämä ovat kyssäreitä, joita voi
nousta esiin ihan kahvipöydässä jutusteltaessa."

http://wanhamummula.blogspot.fi/ 


Mustaa kahvia-Jenni Vartiainen

****************************

Sitten niihin kysymyksiin.. Tuksulta ja monelta muultakin löytyi kuviakin, ehkäpä minäkin sitten joskus laittelen kuviakin tuleviin postauksiin kunhan ensiksi ne uuden kameran salat selviävät.  Ja edelleenkään isäntä ole vielä kiireiltään ennättänyt tutustua kun on niitä työkiireitä ja reissuja, sanoi että varmaan muutaman viikon päästä ennättelee. 

Ja nyt näitä vastauksia satelee musiikin kera..

Hector - Piironkinjalka
1. Mikä on sisutustyylisi?
Mitähän sitä sanoisi, olisikohan 50-luku lähinnä sydäntäni ja sitä vanhemmat. Modermi sisustaminen ei kaikkinensa ole aivan minun eikä miehenikään mieleen, toki vaaleistakin sävyistä tykkäämme. Kalusteet mieluusti hiukan runsaampia ja värejäkin saa löytyä. Talomme on 50-luvun "helmiä" ja itsekin olen syntynyt 50-luvulla joten tuo vuosikerta tuntuu omimmalta. Seuraavasta linkistä juuri tämän vuosiluvun sisustamista.


2. Mihin huoneeseen olet panostanut? En/emme vielä ole kauheesti "ennättäneet "panostaa kun ollaan niin kiireisiä mutta..kodinhoitohuoneeseen hankimme koneet tuossa jokin aika sitten muttei vielä ole valmis sieltä puuttuu vielä yhtäsuntoista. Tarkoitus olisi remontteerata ja päivittää lähes koko huusholli. Toki vanhoja huonekalujammekin löytyy päivityksen jälkeenkin ja ehkäpä hieman päivitellään niitä. Kun ollaan naimisissa oltu jo parisenkymmentä vuotta ja asuttu yhdessä 4 vuotta ja sitä ennen seurusteltu 1 vuosi niin jotain pitää jo muuttaa huushollissa. Katsotaan..et mitä?!

Rauni Pekkala - KAUNIS PESIJÄTÄR 

**************************

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa, ilman huonoa omaatuntoa?
En sanoisi itseäni kovaksi kuluttajaksi ja en usko että rahan käytöstä huonoa omaatuntoa kokisin.
Perheeseen nyt ainakin.hyväntekeväisyys on myös lähellä sydäntäni. Kotiimme kuluu tulevaisuudessa aika paljon myös rahaa koska remontteeraamista vanhassa talossa löytyy yllinkyllin. Lasten tulevaisuuden opiskeluihin kuluu myös jne..Paljon on suunnitelmia.  Isotätin pieniin ja kummilapseihin jne. Matkusteluun...Kummilapsi kaukaa on tulevaisuuden suunnitelmissa muttei vielä. Paljon on suunnitelmia.


Abba - Money, Money, Money
 
****************************

4. Mistä Onnesta unelmoit: Lapset saisivat hyvän ja onnellisen elämän myös sitten kun lentävät pesästä. Voisimme vanheta mieheni kanssa yhdessä onnellisina iman suurempia vaivoja.
Pitkä elämä olisi tavoitteena yhdessä armaan mieheni kanssa. Haluisin elää satavuotiaaksi jos luoja suo ja terveyttä riittää. Suvusta löytyy ihmisiä joilla on pitkäelämä takana. Ihana olisi saada niitä lastenlapsiakin joskus. Isotädiksi olen tulossa tulevana kesänä jo kahdeksannen kerran, mikä jo ilahduttaa suuresti. Unelmoin myös että tämä iso omakotitalo tulisi toiveemme näköiseksi. Jospa edes 6-kymppisiä voisi viettää aivan uudistetussa miljöössä, ripaus vanhaakin jäisi mukaan..
Päivääkään en antaisi pois-Tapio Rautavaara



******************************

5. Mikä olisi huonoin onni...
Sota tai joku luonnonkatastrofi..Perhettä tai muita läheisiä kohtaisi vakava sairaus..Elämään tulisi liian suuria mutkia että niitä olisi vaikea oikoa..


Hector-Palkkasoturi

***********************************

6. Missä olet tunnollinen:
Aikalailla kaikessa. Minulle tulee jo tunnontuskia siitä jos en voi pitää jostakin syystä lupausta tai en ehdi postailla tarpeeksi usein täällä blogimaailmassa.


Zen Café - Ihminen

*******************************

7. Minkä inhimillisen virheen annat anteeksi???
Jos minulta pyydetään vilpittömästi anteeksi..pikku unohdukset jne..Pieniä asioita..ja suurempiakin joskus..

Anteeksi suo-Katri Helena

******************************

8.Mikä ominaisuus naisena sinussa on?
Puolustan aina perhettäni ja yritän olla hyvä vaimo miehelleni/äiti lapsilleni. Olen ns. naisellinen nainen..Osaan tehdä ruokaa ja muutkin kotiaskareet sujuu..Olen aika hyvä kuuntelija..

Aikuinen nainen

*******************************

9. Parasta miehessä:
Sisäinen kauneus. On taitava käsistään.
Luotettavuus, rehellisyys, uskollisuus onhan näitä. Onni on omistaa tällainen unelmieni mies joka omaa nämä kaikki ja paljon paljon  muutakin. Nuorempana kiinnitti miehessä enempi huomiota ulkonäköön, käytökseen mutta jos ei ole sisäistä kauneutta niin ..Ulkonäollä ei monta velliä keitetä..sanotaan myös että ulkoinen kauneus rapisee ja niinhän se käy iän myötä kelle tahansa..miehille tulee sitä charmia..

Matti&Teppo - Minä rakastan sua 

************************
Nyt olen vastannut ja on sinun vuorosi ja jos haluat jatkaa niin ole hyvä sillä olisi kiva lukea mitä juuri sinä olet vastailut!
Oikein mukavaa loppuviikkoa sinulle! Tavataan taas..
-Armida-

4 kommenttia:

  1. ♥Huikaisevan ihanasti olet vastaillut kysymyksiin... kera siihen sopivan musiikin♥

    VastaaPoista
  2. Janne täällä moicca !!! E-PL5 se mun kamera, pikkusen kalliimpi malli kun teillä... älä pelkää kuvaamista, ei se kamera sekoa :-D Pistät automaatti asetuksille ja kuvaamisen iloa !!! Mun blogissa käsittelemättömiä kuvia.. kivaa vkl-lppua !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ok! Kiitos Janne rohkaisusta! Kyllä mies saa toimia ensteks koekaniinina ja sitten tulen perästä. Olen elämässäni muutenkin ottanut hyvin vähän kuvia että harjoitella tarvitsee.. Kävin kurkkaamassa hienoja kuvia ovat. Mukavaa viikonloppua!

      Poista