maanantai 19. elokuuta 2013

Voi hooverit, nuo ihanat uudet mustat masiinat!



Mainioiden Hooverin koneiden kuvat löytyivät ..

 Hei
Postaus uusista hienoista koneistani ja seassa muutakin asiaa. Uusinta uutta teknologiaa ja tämän lyhyen ajan minkä olen käyttänyt niitä niin tyytyväisyyttä pursuu joka solu. Koko perheenhän ne ovat mutta minun valitsemat. Perheenäitinä ymmärrän ehkä paremmin mitä koneiden tulisi osata tehdä sillä olenhan vuosien varrella pessyt eniten pyykkiä ja miehellä kun on niinsanotusti miestenhommelit ja ei ennätä pyykkiä pestä kun omakotitalossa on niin paljon enempi ns. miesten askareita. Ollaan sovittu alusta saakka miten homma menee elikä mies imuroi pääsääntöisesti ja minä teen lähes kaiken muun siivoukseen liittyvän. Teen ruoan ja leivon jne..Mies lämmittää aina puusaunan, kantaa puut, hoitaa pankki ja paperiasiat, käy kaupassa jne. Tällä systeemillä on hyvin sujunut yhteiselo että minä olen sellainen kodin hengetär. 

Vielä pitäisi koneisiin ostaa maahantuojalta väliin "levy" että koneet saisi lastattua päällekkäin..En malta odottaa.. Tuntuu että rahoilleen on saanut todella vastinetta. Toivottavasti koneet pelaa kymmenen vuotta, vanha palveli 15 ja kuivausrumpua en ole koskaan ennemmin omistanutkaan, toki kokemusta on ollut elämän varrella. Töissäkin aikoinani parissakin paikkaa olen joutunut joskus tilapäisesti kuivausrumpuakin pyörittämään.

Mustat Hooverit sopivat kuin nakutetut valkoiseen kaakeliseinän sävyyn. Vielä puuttuu sisustuselementtejä kuten seinään laitettava ja taitettava pöytä, hyllyjä ja likavaatekaappi, lavuaari on jo valmiina ennestään ja vähän muutakin. Punainen radio sopii hyvin tiilenväriseen lattialaattaan. Edelliset ovat tilan remontoineet ettei raaskita tehdä laatoille mitään vaan annetaan olla ne ennallaan kun ehjiä ja siistinoloisia ovat. Suunnittelin vaan uudelleen tilan  ja silleenhän se hitaasti mutta varmasti hyvä tulee niin ja ajatellen aivan kaunis. Olen mitannut että kaikki pitäisi mahtua jopa pieni silityspiste. Tanko pitäisi laittaa hengareille ja sekä vielä mankeli ängetä sinne mutta katsotaan mahtuuko kiinni seinälle vaiko löytyykö se myös tulevaisuudessakin sieltä omalta paikaltaan minne sen olen alunperin laittanut. Toivotaan että mahtuu uuteen paikkaan, niin olisi kätevämpää.

Ennen tila toimi  erillisenä pienenä suihkuhuoneena mutta kun sitä niin harvoin käytettiin niin keksin että tilasta tulisi mitä mainioin  kodinhoitohuone ja otattaa vaan suihkun ja suihkuverhon pois.

Tänään sain myös sähköpostiini mieluisia kuvia eräästä pikkuneidosta joka sai eilen kasteessa nimen Pihla Suvi Ilona, kertoo isotäti ylpeillen. Menossa mukana oli kummit, isovanhemmat ja sisarukset sekä muutama läheinen ystävä. Oli sen verran pienet juhlat että ihan pienesti niitä vietettiin että meitä isotätejä ja muita sukulaisia ei oltu kutsuttukaan.  Olisihan matkaa Imatran suuntaan tullutkin vähän liikaa kun  työt ja koulut kutsuu. Kauniit juhlat olivat järjestäneet. Pihlan mummi oli tehnyt kastemekon ja yhdessä jälleen uudelleen leivotun äidin kanssa olivat loihtineet runsaan pöydän antimet ja muutenkin tunnelma oli varmaan ihana.

Jänniä asioita on tiedossa ja ehkäpä raotan niitäkin tulevaisuudessa. 

Vaikkei aurinko paistakaan niin aurinkoiset terkut -Armidalta-



Kaunis pesijätär, tosin ikä tekee meille jokaiselle tepposet ja  saamme niitä iäntuomia  ryppyjä! Kun ei ole ryppyjen estoa niinkuin koneista löytyy ;D


2 kommenttia:

  1. Oho! onpas komeet koneet. Meillä uusittiin n. vuosi sitten, kun entiset oli jo niin wanhoja...
    Meidän koneet kuitenkin on ne "tavalliset" valkoiset... mutta tyytyväinen olen minäkin. Nykyajan tekniikka on niin loistavaa!
    Ristiäiset on aina niin liikuttava juhla, vaikka ne näkisi kuvista jälkeenpäin...
    Ymmärrettävää sekin, ettei vauvan kotiin voi isoa joukkoa kutsua...
    Mukavaa viikon jatkoa sinne teille!
    tuksu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meilläkin oli ennen valkoinen ja hyvin palveli. Sanoi työsuhteensa irti. Ei pyörittänyt pyykkiä ollenkaan mutta käynnistyi..linkoominenkin oli vähän niinjanäin. Ajateltiin ettei 15 v konetta kannatta enää korjata että hankitaan uusi.

      Heillä on kyllä tilaa mutta kun on niin iso suku molemmin puolin niin päättivät että ihan pienellä porukalla juhlitaan ettei ketään loukata kun kaikkia ei kotiin voida kutsua. Kirkkoon nyt olisi mahtunut kyllä ja sinne olisi kaikki olleet tervetulleita mutta kun on pitkä matka niin...Muistettiin pienellä muistolahjalla..

      Poista