perjantai 9. elokuuta 2013

Sillisalaattia ja sattumia seassa..




Kuva kuunliljasta mikä on todella hieno. Huom! ei oma ottama kuva vaan netistä löytynyt, ei meidän kuunliljasta saisi näin hienoa kuvaa..

Heipähei!

Alkusanat: Mulla oli jo tämä postaus hetken aiemminkin julkistettu mutta huomasin että jostain syystä juttu ei näkynyt kokonaisuudessaan ja tekstistä puuttui osa ja lauseetkaan eivät kokonaan näkyneet. Oli vaan silloin niin kiirus etten ennättänyt postauksen kanssa taistella, no nyt kokeillaan uudelleen jos vaikka kaikki näkyisi?!

Nyt varsinaiseen tekstiin. Kiitokset Ahdille ja kumppaneille kommenteista edelliseen postaukseen "Sandra maailmalla".  Elokuu on jo hyvässä vauhdissa ja kohta taitanee olla kulunut vuosi kun ensimmäisen postauksen laitoin blogiini.. Sellaista sekalasta sillisalaattia ajattelin teille nyt kirjoittaa elikä on tulossa sitä sun tätä ja sattumia seassa.

Tässä yksi päivä käväisi mies myymässä helikopteriotoksia...En kysynyt edes hintaa kun tarkoitus ei ollut vielä ainakaan ostaa..mutta ostamme sitten tulevaisuudessa kyllä kun remontti on loppuun viety kattoa myöten..Sitten voi kyllä maksaa sen summan minkä pyytävät..jos oikein katsoin niin hinta olisi ollut 500 euroa..mutta kun en kysynyt niin jäi  hiukan arvoitukseksi.  Tiedettiin että ovat tulossa kuvia myymään kun loppukeväästä helikopteri lenteli tonttimme yläpuolella.

Meillä kävi jokin aika sitten myös yöllä kutsumattomia vieraita ja kuunlilja sai kyytiä. Kyllä harmitti..eläin se ei ollut sillä kengän jälki paistoi ihan selvästi ja näytti ihan siltä kun veitsellä olisi katkottu. Mitähän huumoria tämä oli..kiusantekoa kenties..hetken mielenjohteesta tehtyä vai..mistä sen tietää ken pihallemme yöaikaan eksyi..Onneksi kuunliljasta jäi sentään jokunen lehti jäljelle mutta osa kukkasista oli silputtu viereen. Kuvassa oleva kuunlilja on samaa lajiketta mutta meidän ei ollut ihan noin runsas kukinteinen ja lehtiäkin vähempi. Pihassa oli myöskin muutama siideri hylsy...että öiseen vieraaseen/vieraisiin päädyttiin..

Niin jokunen viikko sitten kävi toinen helikopterimies pistämässä jotain myrkkyä lähimetsään...juuri meidän tontin rajalta. Toivottavasti oli lupa..no otettiin kuvaa helikopterista videokameralla että on todistusaineistoa jos tarvitsee..Tarvii kysyä jostain  että mitä ainetta maahan pistettiin..Nimittäin se on juuri  puolukkapaikkamme mutta  jää tänä vuonna väliin poiminta tuosta paikasta..Mistähän sitä osaisi kysyä noista lupa-asioista!

Santeri on ollut hiukan kesätöissä nurmenleikkuuta ja semmoista. Mukava saada pikkuisen omaa rahaa kun sitä nuorena toisinaan kuluu ja on rahalle käyttöä kovastikin.  Joku saattaa varmaan ihmetellä kun  hänestä ei juurikaan juttua tule..No meidän miesväki jää vähemmälle  kun heistä tämä bloginpito on hiukan hassua ja hieman turhaakin..no ehkä hekin vielä lämpiävät tälle bloggailulle..ilmassa on semmoista tuntua..
Tytär piti ihanaa blogia vajaan vuoden verran mutta lopetti sen kun anonyymit laittoivat todella ikäviä viestejä..Se oli semmoinen hevostelu blogi varmaan sellainen ikävämpi kommentoiminen on laajempaa nuorison pitämissä blogeissa. Tottakai anonyymeiltä olisi voinut ottaa pois viestien laitto mahdollisuus ..koska he menivät liikaa henkilökohtaisuuksiin vaikka suurin osa ei edes tuntenut tyttöä..Lukijoita oli runsaasti ja heiltä tuli kylläkin todellakin asiallisia kommentteja. Kyllä moni harmitteli kun se blogi loppui. Kommentoitiin ulkonäköä, postauksen aiheita jne. jne. sellaista ikävää haukkumista, toki kivoja kommenttejakin tuli mutta enimmäkseen lukijoilta. Hän sai kovasti kehuja kirjoitustaidoillaan ehkä se olikin vaan kateutta ja siksi tuli niin paljon negatiivista palautetta. Veihän blogin pitäminen  tietysti aikaakin vapaa-ajasta..Puhui tuossa että saattaa alkaa pitämään blogia kun peruskoulu on käyty tai vaiikka ennemminkin jos aikaa liikenee.
Niin rippijuhlasta kiitoskortitkin on lähetetty jo ajat sitten. Kiitosta sai kosolti. Yhtään kuvaa ei löytynyt semmoista minkä olisi voinut tänne laittaa ja sitä pahoittelen yhdessä Sandran kanssa. Kun kaikista kuvista tuntee tytön todella hyvin ja osassa kuvissa vilisee vieraita.. ja eipä tullut otettua videokuvaakaan  sillä tavalla että joku olisi ollut selin. Voisihan sitä lätkästä kasvojen päälle "läiskän" mutta vaatteista tuntisi niin en oikein arvaa laittaa kun tiedän ettei ainakaan osa juhlavieraista tykkäisi. Harmi! Katsellaan nyt vielä jos vieraiden ottamista jotain löytyisi Sandrasta takaapäin otettua kuvaa, mutta voi olla ettei löydy.

MUMMOLAREISSU!! Meinasin ihan unohtaa . Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja muitakin sukulaisia nähtiin taasen runsaasti. Käytiin mummolassa kahteen kertaan ja ihan peräkkäin kun ensiksi vietiin Sandra ja sitten haettiin Sandraja Santeri. Nyt kun mummo on ollut leskenä jonkin aikaa niin Jalmaripoika tekee aina äidilleen Marjalle kaikenlaisia askareita kun siellä päin käy ja  Santeri oli apuna. Ruononleikkuukonekin toimii taas kuin enkeli olivat säädöt jostain syystä menneet pois paikoiltaan ja oli niin hankala ja raskas työnnellä. Remonttihommeleita sun muuta tuli suoritettua..uudet pinnat sai moni paikka. Postilaatikkokin tuli uusittua ja vaikka mitä...Kyllä anoppi/mummu/äiti oli mielissään.  

Yksi kauan mielessämme muhinut asiakin sai aivan uuden ulottuvuuden. Kyllä nyt kelpaa..asiasta en viitsi hiiskua enempää julkisesti mutta sen verran kerron että asumiseen se liittyy ja tulevaisuuteen. Oltiin aika monta päivää mummun ilona ja käytiin myös shoppailemassa isossa kaupungissakin. Mummu asuu edelleen omakotitalossa kun vielä pystyy, pysyy paremmassa kunnossakin kun on päiviin askareita. Vanhahko omakotitalo muttei puinen rintamamies vaan matala tiilinen talo eikä ole rappujakaan mitkä vaikeuttaisi selviytymistä.

Kohtahan ne koulut alkavat..kaikenlaista tarpeellista tavaraa on ostettu ja tottakai niitä uusia vaatteita.
Lisää tarinointia taas joku päivä paljon on mielessä mistä pitäisi kirjoittaa kunhan aikaa vaan löytyisi.
Kiva jos päädyitte blogiani  lukemaan, toivon että viihdyitte.

Palataan taas kun ennätetään mutta nyt tämä blogi hiljenee toviksi.
Mukavaa elokuista viikonloppua! -Armida-

Kohtahan se  syksy tulee ja sitten kylmä talvi..Hiukan on talvinen video mutta tuli tuosta kuunlilja-kasvista mieleen nuo Kuunkuiskaajat..

1 kommentti: