lauantai 17. elokuuta 2013

Kun saapuu syys ja lehdet putoo..


Kuva koivuvanhuksesta ylimmäisestä kerroksesta kuvattuna ulkorakennukselle päin..


Hei!
Kyllä se vaan niin on että syksy pian tulee ja sille ei voi yhtikäs mitään. Onhan syksyssä puolensa kun luonto ahertaa ja valmistaa meille marjoja, sieniä ja alkaa värittää luontoa pensselillään uuteen uskoon. Meilläkin pihassa on jo hiukan nähtävissä syksynmerkkejä. Kellertäviä lehtiä on pihamaalla, suuresta koivuvanhuksesta tippuneet. 

Tänä vuonna on erikoisen kauniina hanhikki sillä on todella runsassatoinen kukitus. Pihlajatkin ovat antaneet kovasti marjoja muualla että oksat taipuu mutta ei meillä tänä vuonna sillä jokin kato on käynyt vaikka pihlajat kukki aivan normaalisti. 

Tänään mies meinasi ajaa nurmikon ja sanoi että voi olla ettei enään montaa kertaa tarvii ajaa ja luulee että parisen kertaa vielä.

Poika on kavereiden luona kaupungissa ja tytär meidän ilona. Tuolla yläkerrassa siivoilee huonettaan. Mies lähti kauppaan kun huomasi että ylläripylläri maito on lopussa ja lähimpään kauppaan on 10 kilsaa että piti keksiä muutakin tuotavaa. Tänään on senverran kaunis päivä ja lämminkin että jäätelöt maistuisivat.

Uusi ihana pyykinpesukone ahertaa kellarikerroksessa, ah tuota nykyajan tekniikkaa kun ei tarvitse alkaa pesemään pyykkilaudan turvin niinkuin varhaislapsuudesta ennen sähköisen pulsaattorikoneen tuloa muistan.

Hiukan olen käsitöitäkin tehnyt myssyä talveksi viritellyt purolangasta.

Voi tätä elämän ihanuutta kun on leivän päällä muutakin kuin ylähuuli, terveyttä ja ihana perhe ja lämmin koti niin mitä sitä elämältään voisi toivoa ja töitäkin ihan riittämiin. Voin sanoa että Luojalle kiitos kun on asiat näin hyvin.

Toivotan lupsakkaa lauantaita kaikille ja voikaahan mahdollisemman hyvin ja toivotan vielä lisävoimia heille jotka sitä niin kipeesti tarvitsevat. 

Sydämellisesti -Armida-

PS. Tapio Heinosen kaunis kappale mikä viittaa valitsemaani otsikkoon. Hänellä on niin ihanan kaunis ja rauhallinen ääni. Mitähän olisi laulanutkaan jos olisi saanut elää kauemmin? Ennätti kuitenkin levyttää aika monta kappaletta..Kuunnelkaapa ja kertokaa mitä mieltä olette?
Tero Pitkämäki voitti hopeaa ja Antti Ruuskanen kuudes. Onnittelut molemmille:)

2 kommenttia: