maanantai 1. heinäkuuta 2013

Synkkiä pilviä





Hei!
Synkkiä pilviä taivaalla ja myös lähipiirissäni. Elämä koittelee kovastikin kahta hyvin tuntemaani perhettä. 
Toisessa perheessä vierailee vakava sairaus, tosin sairaus ei onneksi ole ihan kuoleman vakava hyvin hoidettuna.

Toisessa perheessä taistellaan elämästä ja kuolemasta ja toivotaan että sairaalassa tehdään kakki voitava mutta jo nyt tiedetään että enempi ja nopeammin olisi voitu asioita tehdä, se on myönnetty. Todella surullista jos nuorielämä loppuu. Pienessä sairaalassa ovat resurssit useasti vähäisempiä, tosin ei aina, joskus ammattitaitokin joutuu koetukselle niin pienissä kuin isoissakin yksiköissä. Kesälomatkin painavat päälle ja osa henkilökunnasta ovat hyvin ansaitulla lomalla.


 Aamulla olen ehkä viisaampi ja tämä yö ja huominen aamupäivä näyttää mitä se tuo tullessaan. Jännittää. Sen verran voin sanoa että itse olen ollut aivan samassa tilanteessa vuosia sitten ja etevä hoitohenkilökunta toimivat parhaalla mahdollisella tavalla muuten en olisi tässä kirjoittamassa tarinoitani elävästä elämästä. Olisin vain jossain pilvien päällä vilkuttamassa maailmalle ja kertomassa tuulelle tarinoitani.

Hyvää yötä!
-Armida- 


PS. Olipa mahdoton ukonilmayö. Viisinkertaisia salamoita todella tiheesti. En muista ihan heti kättelyssä että olisi noin kovaa ukonilmaa ollut. Satoja salamia penessä ajassa..en jaksanut enää edes laskea sadannen jäkeen kun se vain jatku jatku ja jatku. Sitten sain unen päästä kiinni kun pikkasen hiljeni.

Illansuussa vasta selvisi että kaikki ok, jos komplikaatioita ei tule. Lisäys 1.7


3 kommenttia:

  1. Elämä joskus tuntuu epäoikeudenmukaiselta.
    Voimia sinne ja toivotaan, että asiat menee hyvin...
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Tuksu, totta ja kiitos myötäelämisestä. Hyvä henkilökunta pelasti tilanteen rautasella ammattitaidolla taidokkaasti ja nyt kaikki on hyvin. Komplikaatioita tottakai voi vielä tulla mutta se on sitten uusi murhe. Toivotaan ettei niitä tulisi.

    VastaaPoista
  3. ps. tuohon äskeiseen. Lopussa kiitos seisoo ja sairaalassa tehtiin oikeat valinnat mitkä olisi pitänyt jo heti tehdä eikä pitkittää..mutta ihmisiähän kaikki ovat..

    VastaaPoista