lauantai 13. heinäkuuta 2013

Viikko nettipimennossa

Hei!
Täällä ollaan. Pikainen postaus, mitä taas jatkan jahka kerkeen. Pitäisi ehtiä aikaisempiakin postauksia kirjoitella mitä olen jo aikaisemmin luvannut.. 

Netti oikkuili oikein ronskinpuoleisesti ja kun "mikrotuki" oli reissussa niin hätä oli suuri kun nettiin en päässyt ollenkaan ma-to.  Joo täällä maalla kun ollaan yhden palveluntuottajan armoilla niin  palvelu on sitä mitä on. Me maalaiset emme nosta tarpeeksi kohua että netti pelaisi moitteettomasti..ja pistettäisiin vauhtia tuohon valokuidun tuloon..Viimeaikoina kesäkuun alusta meillä on nettinopeus ollut vaivaiset 0,19- 0,77 mbt:tä ja lähetysnopeus on ollut sentään yli kaks. Mies soitti toissa viikolla asiakaspalveluun..hiukan ne vaan voivottelivat että ei ole kaksiset nopeudet. Antoivat ohjeen ladata uusi päivitetty tietoturva mutta eihän vika siinä ollut..samat nopeudet kun vanhallakin..Maanantaina taas soittelemaan ja katotaa mitä sieltä nyt keksitään sanoa. Lataa tuolla nopeudella sitten yhtään mitään..onneksi meillä on kevyt kone mies kun hoitaa ettei mitään turhaa koneelle kovin paljoa tule että on mukavampi muuten käyttää..

Kesällä tulee nettailuun muutenkin taukoja kun reissataan..

Tämä oli tämmöinen pikapostaus ja toivotan kaikille mahtavaa viikonloppua..Nyt oottaa pannukakkutaikina ja ennen sitä sauna..Tytär reissussa että menen yksin..Meidän Sandra oli viimeviikon töissä ilman palkkaa. Saivat valita työhöntutustumisjaksonsa joko kesälle tai ensimmäiselle kouluviikolle, tytär valitsi näin. Siitä tarkemmin myöhemmin..Pitää kohta muistilistaa sillä niin paljon juttuja olisi.

Jatkuu näiltä tiimoilta vielä..nyt en jaksa enempää sormiani tanssittaa näppäinlaudalla. 

Nähdään taas..

Lopuksi vinkki: Ei kaki linnut puhtaille juuri pestyille vaatteille kun laittaa cd:t riippumaan ulos naruille :) 
-Armida-

2 kommenttia: