keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hikisiä kilometrejä

Hyvää yötä!

Tulimme muutama tunti sitten päivän reissusta. Olipa "hikisiä" kilometrejä sillä vietiin meidän Sandra leirille samanhenkisten kavereiden "luo". Kyllä oli kuuma keli. Niinhän sitä sanotaan ettei lämmin luita riko mutta mielestäni liika on liikaa.
Jonkin verran vajaa 800 kilsaa tuli meidän Volswagenin mittariin, ei maltettu jäädä yöksi vaikkakin käytiin äitiäni samalla moikkaamassa. On siinä pirteä nainen ikäisekseen, heittää 10 kilsan lenkkejä melkein joka päivä ja ikää on pian 80 vuotta. Olisipa itsekin noin pirteä hänen ikäisenään. Ajateltiin käydä uudemman kerran tänä kesänä hänen luonaan ja sitten myös yövymme, niin sovittiin. Nyt oli työkiireitä niin ei ennätetty kun oli ainoastaan tämä päivä vapaata. Oli rauhallista ajaa joitakin karavaanereita eksyi tielle sekä rekkoja mutta muuten oli rauhallista.

Kyllähän se Höyhensaari taitanee odottaa jo kun aamulla on herätty kovin aikaisin, kukonlaulun aikaan. Aamulla voidaan aloittaa työt hiukan myöhemmin.

Taisi tänää olla lähes 27 astetta lämmintä. Eilen radiosta kuulin että olisi ollut asfalttitien lämpötila 47 astetta, hiki siinä tulee asfalttimiesten.

Nyt höyheneiden laskuun lakanoiden väliin siis hyvää yötä nukkukaa hyvin.
-Armida-


2 kommenttia:

  1. Kunnioitettava matka! Vaikka helteellä onkin kivampi olla ilmastoidussa autossa...
    Mutta mukavaa se on, kun "tarkenee"
    tuksu

    VastaaPoista
  2. Totta. Joo silloin kun meidän auto ostettiin niin ilmastoidut mallit eivät olleet ihan niin yleisiä kun nykyään ja silloin ei myöskään ajateltu niinkään mukavuutta. Meinattiin vaan että ostetaan ihan vähän käytetty, hyvinpidetty auto tutulta omistajalta. Meidän kärry on vajaa 10 vuotta vanha ja varmaan vaihdetaan modermimpaan versioon kun sille tulee ikää täydet 10 vuotta niin ehkei sitten enää ole ihan niin hikisiä ajokilometrejä. Jos raaskitaan tästä luopua.

    VastaaPoista