tiistai 1. tammikuuta 2013

Tervetuloa vuosi 2013

Ihanaa alkanutta vuotta 2013 kaikille. Tänään äitini soitti ja toivoi että menisimme visiitille loppiaisena kun kaikki muut hänen lapsensa ovat jo käyneet. Äidin luo on pitkä matka reilu 600 km päiväseltään ajoon ei oikein ennätä ja yöksi ei oikein juuri nyt ennättäisi jäädä. Äiti sanoi että olisi niin kiva, harmittaa jos joudun sanomaan ettei tulla loppiaisviikonloppuna vaan myöhemmin. Kesällä on mukavampi huristella pidempääkin matkaa ja useammin. Tarvinee soitella vieläkin useammin ja laittaa tekstiviestejä äidin ikävään ja suunnitella menoa myös isän haudalle. Äiti on tottunut viimeaikoina että kokoajan on ollut ympärillä ihmisiä kun asuu leskeksi jäätyään yksin niin seuraa haluaa. Hän ei ole kovin yksinään viihtyvä ollut koskaan ja saman ovat perineet pari siskoani. Minä ja yksi toinen siskoni viihtyvät mainiosti yksin, tekemistä riittää. Meitä on niin moneksi ja hyvä niin. Onneksi kohta taas alkaa päiväkerho niin hän saa paremmin aikansa kulumaan ja pelkkä Kauniit ja rohkeat ja muut saippuasarjat eivät pelkästään riitä.

Uuden vuoden lupauksia jokusen tein ihan vaan mielessäni. Tämä ihanan pitkään nukkuminen saa ainakin loppua, siihen ennätti jo tottua joululomalla.

Ihanan lämmintä saunassa. Mitenkähän ulkomailla pärjäävät ilman saunaa, tosin he kaikki eivät edes taida tietää mistä jäävät paitsi..

Tänään on ollut luntailmassa ja aikamoista sohjoa piha täynnä. Auraa odotellaan viimeistään aamuksi kun tarvitsisi päästä kylänpintaan nuoret kouluun ja vanhemmat muille asioille. Etätyö onnistuu kotoakin käsin. 8 kertaa aura on jo käynyt ja yhdeksättä odottelemme.

Broilerikastiketta ja riisiä väsäsin, eilen syötiin pizzaa. Raketteja ei ammuttu itse, naapurit näyttivät niitä paukuttelevan ja lensi niitä meidänkin puolelle pihaan asti. Ei uutta länsirintamalla. Onkohan toisen naapurin kissa kadonnut, kun Hellokittyä ei ole näkynyt pitkään aikaan. Toivotaan ettei kettu tai ilves olisi vienyt kattia. Naapurin emäntääkään ei ole juurikaan näkynyt, voi olla että kissä ja sen hoitaja ei halua juurikaan talvisaikaan pistää nenäänsä pihalle. Naapuri on muutenkin sellainen yksinviihtyvä ja ei kaipaa hälinää ympärilleen sillä riittää kun on lapsia ja lastenlapsia ympärillään aika useasti.

Vuoden tulevia tapahtumia:
* Iso anoppi täyttää 88
* Oma äiti 78
*Serkku 40 
*Tyttären rippijuhlat
*Siskon tytön rippijuhlat
*Siskontyttö pääsee aikuisena ripille
*Häät?
*Lanko 30 
*Sisko 50
*Kummitäti 80
Kummipoika 20
*Häitä ei tiedossa varmuudella vielä, mutta semmoisia huhuja on tiedossa..mutta ei siitä tiedä minkä kokoiset olisi mahdollisesti tulossa..
*Hautajaisia ei toivottavasti ainakaan
*Kihlajaisista ei varmaa tietoa mutta ei sitä koskaan tiedä, havaittavissa on semmoisia uutisia? 
*Lukuisia syntymäpäiviä ja nimipäiviä
*Eihän sitä koskaan tiedä mitä vielä kun vuosi vasta alkoi. Muutamat juhlat voipi olla että päivänsankari on joko matkoilla tai ei vietä isoja juhlia ja ihan kaikista muistakaan mahdollisesti ei tiedä onko niin isot että kutsu kävisi?
Onpa siinä juhlanaiheita yllinkyllin..

Mitähän vielä? Asiaahan olisi paljonkin mutta enempää yksityiskohtia en viitsisi paljastaa, pitäähän niitä salaisuuksia olla. Vai mitä? Kuulemiin ja näkemiin, ehkä huomenna taas tavataan näissä merkeissä? Voikaa hyvin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti