sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kunhan vain kirjoitan

Hei kaikki blogiini eksyneet, keksin vihdoinkin miten "avataan ovi" lukijoille : Kauniskiitos että kävitte täällä..ja erityisen kaunis kiitos teille jotka "uskalsivat" tulla lukijoiksenikin. Ihanaa:)  Ihan on minun blogi alkutekijöissä ja kirjoitusvirheitä/välimerkkivirheitä paljon postauksissa joista olkaa niin ystävällisiä ja älkää välittäkö, kiitoksia olette ihania. Pitäisi alkaa korjailemaan mutta kun on aina niin kiirus..mutta ehkä joku päivä..saan ehkä tyttäreltäni nopeusapua ja muutenkin hän on äikässä suorastaan neropatti.Hän osaa vielä kymmenjärjestelmän ja sormet oikein tanssivat näppäimistöä pitkin ja itselläni ajatukset juoksevat nopeammin kuin sormet ja välistä käy niin että unohdan että mitä oikein pitikään sanoa.

Aamu oli kaunis vaikkei aurinko paistanutkaan. Asteita oli -4 ja niin näyttänee vieläkin olevan. Tänään on löhöilty ja sunnuntaita vietelty perheen parissa. Ruokaakin väsätty, laitan joskus jos ei dementia iske ohjeenkin tämän päivän ruokaan. Olisi voinut kuvankin ottaa mutta se vaan tahtoo aina unohtua. Muskalica on possusta tehty ruoka hiukan eritavalla valmistettu mutta eipä paljoa. Piti hiukan leipoakin mutta tyttären piti lähteä ratsastamaan niin se jäi kun aika loppui kesken. Perjantaina oli suklaakääretorttua mikä piti syödä vasta tänään mutta kun perheelle tuli vesikielelle niin ei kun popsittiin jo silloin. Tänään juotiin kahvia ja sen kanssa oli dominokeksejä ja hyviä nekin ovat. Mukava se on syödä perhelounasta viikonloppuisin vaikkakin viikolla syödään aina yhdessä. Meillä on sellainen tapa.

Hyvät oli löylyt saunassakin, onhan se mukava hevosentuoksut tyttären puhdistaa kun huomenna on taas kouluaamu. Naapurin isännästäkin sen verran että olikohan se perjantaiaamu kun pyyhälsi pihaan tekemään lumityöt koneellaan, taitanee olla tusina koossa noita aurauskertoja jo.

Olisikohan tässä vielä kerrottavaa, pitänee pistää joku sopiva musiikkivideo loppuun ja toivottaa teille ihanaiset lukijani oikein lupsakkoo loppu ehtoota ja odotellaan sitä kevättä tulevaksi. Itse olen keväänlapsi joten kevät on mielessä, toki muistakin vuodenajoista pidän.

Vanha kunnon Johnny voisi laulaa luikauttaa "Ihanaa elämää" jos vain löydän sen youtubesta. No en löytänyt kun alkuperäisen. Kiitos ja niiaus, palaillaan. Heissulivei!
Ps. 13:s kerta todensanoo sanoo auramies tässä yks päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti