tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiihtolomalla ollaan

Hei!
Hyvää Leilanpäivää kaikille Leiloille ja Lailoillekin. Kummini on Leila ja laitoinkin hänelle onnitteluviestin kun unohtui kortti ajoissa lähettää. 
En ole ennättänyt tänne kirjoittamaan moneen päivään. Meillä ollaan täällä Savon sydämessä hiihtolomalla tosin en ole hiihtänyt vielä metriäkään. Pidetään mieheni "Jalmarin" ja lasten kanssa lomaa kyllä niitä oikeita töitäkin taas ennättää ensi viikolla tekemään. On se hyvä kun on vapaus tulla ja mennä ei nyt ihan miten sattuu mutta sinnepäin hommien mukaan. Santeri kävi tänään pikaisesti kaupungissa ja kivaa oli. Sandra on ratsastellut jne. 

Olen jatkanut kevätsiivousmaratonia ja olen saanut tytöstä oivan apulaisen siihen hommaan. Kellarikerros on vielä osittain kesken kun muut tuulet ovat puhaltaneet. Pyykinpesua nyt aina riittää ja sitä jälkikäsittelyä. Tyttö siivosi huoneensa ja teki siellä hiukka inventariota ja huomenna sanoi jatkavansa. Tyttärellä on sellainen 15 neliön huone ja kyllä sitä krääsää sinne mahtuu. Pennygirl kerhossa ( ex Pollux) kun on niin sieltäkin kaikenlaista paketeissa on tullut vuosien mittaan. Kirjat ovat hyllyssä ja ne ovatkin tosi hyviä mutta sitten tuo muu krääsä ei aina ole niin hyvää. 

Itse siivosin ylimmäisen kerroksen olohuonetta ja  makuuhuonetta. Hiukan huonekalujen järjestystäkin on muutettu ja vietiin yksi pöytä parempaan paikkaan ja tuodaan sitten kakkoskerroksesta sopivampi pöytä yläkertaan. Joskus huvittaa että vaikka ollaan asuttu reilu  kuusi vuotta niin kaikki huonekalut eivät ole löytäneet paikkaansa ja niitä siirrellään edelleen.

Tänä hiihtolomalla ei minnekään pitemmälle lähetty ja mukava se on kerrankin olla kotomaisemissa koko lomaviikko. Kuuyö oli taas viikonloppuna ja aurinkokin on paistellut mukavasti.

En nyt muista mitä kaikkea piti kirjoittaa mutta olisikohan täss ns. tärkeimmät. Pitäisi varmaan vielä käydä pikaisesti joissakin blogeissa vierailulla..ja sitten nukkumaan.
Kauniita unia kaikille Leilavalssin tahdissa. Mukavaa talvilomaa  keillä se on menossa. toivottelee-Armi-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti