keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Lahja-aarteita etsimässä....




Heipähei!
Tänään on vielä 27 yötä jouluaattoon. Pikkuhiljaa ken haluaa lahjoja läheisilleen antaa niin tässäpä olisi teille sattumalta netistä löytämäni sangen upea Suomen Käsityöyrittäjien Joulukuvasto. Ihanaahan se on aina suomalaista käsityötä antaa ja samalla taidokkaita töitä ihailla sekä tukea suomalaista käsityötä. Kuvaston sivuilta löytyyy lukuisien verkkokauppojen osoitteita ja siellä on niin moneen makuun lahja-aarteita niin lapsille kuin aikuisille vauvasta vaariin ja ekoiluakaan unohtamatta.
Lahjavinkit seuraavasta linkistä, olkaapa hyvät! 

 Enkö löytänytkin ihania kädentaidon taitajia?!

 Antti Tuisku - Lämmin Lumi Peittää Maan

Meillä täällä on taas ollut lumipeite muutamia päiviä ja vaikkei juuri nyt tuiskua niin laitan kuitenkin Antti Tuiskua soimaan..ja hiukan jouluisessa tunnelmissa ollaan..
 

Nyt lopuksi vielä varoitus meille kaikille kynttilöiden polttajille: Muistammehan että olemme kynttilöiden kanssa varovaisia myös ulkona. Kiireessä voi unohtua valvonta ja joskus se tulipalo voi syttyä ihan ennalta arvaamattomastakin syystä. Minulla olisi tarina tähän mutta kerron sen joskus toiste sillä nyt en ihan ennätä kertoa. Kiireet painaa päälle kun on niin monenmoista tehtävää vielä tänä iltana ja saunaankin pitäisi taas juosta myöhemmin..
Tarinoidaan taas.....Toivon kaikille blogiini eksyneille kiireetöntä joulun valmisteluaikaa..
Lämpöisin joulunodotusterveisin ja olkaapa kuulolla..
 -Armida-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti