maanantai 16. syyskuuta 2013

Kyllä blondikin oppii....




Hei!

Syksy saapui virallisesti kun elokuu vaihtui syyskuuhun pari viikkoa sitten. Ihania omenoita saatiin anoppilasta vaikka kuinka paljon..niinkuin jo yhdessä postauksessa kerroinkin..mutta reissutarinoita toisella kertaa..

Voi kauhistuksen kanahäkki kun huomasin eräänä päivänä että koneeltani oli hävinnyt jonnekin kuin savuna ilmaan iso liuta kuvia yms. Sinne bittitaivaaseen meni kymmeniä kuvia sukulaisista, ystävistä ja vaikka sun mistä. Arvokkaita olivat ainakin mulle ja olin saanut heiltä ne naaman tai sähköpostin kautta. Osa kyllä löytyy kopioituna muualle mutta vain murto-osa. Kyllä nyt otti ajatteluelimeen. Kaipa ne jossain aivojensopukoissani ajelehtivat mutta eihän niitä sieltä pysty tallentamaan. Tarvinee kysyä Jalmarilta neuvoa, mutta tuskimpa hänkään pystyy auttamaan, vaikka onkin tietokone-nero ellei sitten jostain koneen tiedostoista löydy. Minä en sitä tiedostoa kyllä itse ole  hukannut, en ainakaan tunnusta, mutta perin kummallista että miten voi olla semmoinen määrä hukkaantunut. 

Näin luulin, mutta iloinen yllätys kun seuraavana päivänä tajusin roskakorin sisältöä katsoa. Hupsista sieltähän ne löytyivät. Kun tämä on minun omakone ja mies huoltaa tätä niin oli tyhjentänyt yhden tiedoston kokonaan roskakoriin. Näin hän kertoi kun kysyin että kuinkahan ne sinne olivat joutuneet ja epäilin hiukan jotain tällaiseen viittavaa.  Kysyin että miksi tuollatavalla vaimoaan säikyttelee. Armas mieheni sanoi että luuli että olin tallentanut tarpeelliset tikuille tai kansioihin. Oli kuulema niin kauheesti BDF:ää sun muuta sälää seassa koko tietokone ja  oli vaan osan katsonut että mitä tallentuneet-tiedostot sisälsivät. Sanoi että tuommoinen tiedostomäärä tukkii koneen ja kannattaa jatkossa laittaa tarpeelllinen omiin kansioihin ja hommata joku semmoinen isompi juttu kun tikku, en nyt muista sen nimeä. Tulee aika usein availtua noita bdf-tiedotoja ja yllätyin itsekin että niitä oli roskakorissa niin paljon ja tarkoitus oli etten niitä pidä koneellani pitkään.  No olinhan mm. kuvia jonkin verran laittanutkin omiin kansioihin mutta projekti oli pahasti kesken, niin nämä kaikki tarpeelliset. Kiitos kuitenkin ihanan mieheni ettei ollut sentään tyhjentänyt roskakorin sisältöä. 

Nyt on jo koneellani omia kansioita ja pian ovat kaikki omilla paikoillaan. Poistelen turhat ja kurkistelen usein roskakoriin..Jee. Tarvitsee itsekin katsoa mitä kone on syönyt ;D
Lopuksi, mitä tästä blondikin oppii... että kannattaa kurkistaa roskakoriin..
-Armida-

1 kommentti:

  1. Hyvä juttu! Tuota samaa (roskakori) ajattelin ehdottaa, mutta onneksi nyt kaikki on hyvin!

    VastaaPoista