keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kevätaurinko hemmottelee

Hei!
Elämä hymyilee täälläkin ja olokin jo paljon parempi. Laitoinkin edelliseen postaukseen joitakin lisäyksiä niiltä tiimoilta "vastauksien" muodossa.

Keväthanki kiiltelee vielä näillä leveysasteilla ja pälvejä on vain hiukan auratulla pihatiellä. Pupujakin on useampi kappale meidän pihassa telminyt ja niiden mieli tekisi päästä herkuttelemaan tammella ainakin lähistöllä kirmailevat. Tammi on reilut 5 vuotta vanha mutta hiukan aikaisempina vuosina kärsinyt eläinten tuhotöistä ja eikä ole päässyt kasvamaan kovinkaan rauhassa. Pituutta on kertynyt reilun metrin verran ja kauniit lehdet on saanut jo monena vuonna. Meillä on ollut siinä suojakehikko mutta kerran pari unohtui laittaa takaisin niin joku metsäneläin haistoi sen ja käyttivät tilannetta hyväkseen..Meillä on aika hapan maa ja ollaankin kalkittu munankuorilla ja siitä myös tammi on tykännyt. 

Naapurin kissakin näkyi pitkästä aikaa pihamaallamme sillä talven se on emäntänsä kanssa sisätiloissa kyhnyttämässä uunin kyljessä. Oravia on muutamin kappalein käynyt meidän puolellakin keikkuilemassa suurten kuusten latvoissa.

Mitäs meille muuta kuuluu? Vastaan että töitäkin on tullut tehtyä kun on pystynyt jo ja niitä keväisiä kotiaskareita. Kutsukortteja rippijuhliin ollaan Sandran kanssa suunniteltu. Kummitäti jo kysyikin että "Missä juhlia vietetään kun ollaan niin salaperäisiä." Viikon parin sisään pitäisi kutsukorttien lähteä-vastasin. Aika ajoissa ollaan lähdetty liikkeelle koska moni on sinä päivänä töissä ja pitäisi työnantajilta vapaata siksi päiväksi saada ettei pomot ennätä vuorolistoja seinille pistää.Sen jälkeen olisi vaikeampaa vapaata saada.

Ihanaa kun on kevät! Valitsin taas youtubesta valmiiksi ladattua musaa siellä tulee vierailtua tosi usein ja löytämässä kaikenlaisia musa-aarteita.

Olisikohan taas Sydämen asialla paikallaan, joten lopetellaan täällä ja riennetään Areenalle ja katsotaan sieltä viimeisin jakso. Mitähän Greengrass ja kumppanit ovat nyt keksineet? Se on lepposaa katsottavaa ja niin moni siitä tykkää. Kun joskus tein ohjelmasta postauksen niin se oli kaikkein katsotuin postaukseni kautta aikojen.
Voikaahan hyvin ja tavataan taas pikkumidinetin jalanjäljillä. -Armi-

2 kommenttia:

  1. Hyvä et oot paremmi voinu. Lukasin tuos päiviä aikaisemmi tekstiäsi ja kauhunsekasi tuntein "otin tarinasi vastaan", se on kauhiaa jos kohalle iskee Ystävällä oli samantapaisia oireita ja siinä oli kysymys jostain asentokorvasta vai mikä se nyt se termi olikaa? Hänelle annettii päänkääntely ohjeita ja passitettii erikoislekurille. Kävi siellä ja ei enää mitää erikoista löytyny ja kehotettii tulemaa uudellee jos vika uusiutuu. Nyt siitä on kulunu jo pian kaksi vuotta ja hyvin hänel pyyhkii ny. Hänellä oli myös paineet alhaalla niin kuin sullaki. Oireet kesti pari viikkoo.
    Tuo Sydämen asialla sarja on hyvä, iteki katson sen aina telkkarista.

    VastaaPoista