perjantai 14. syyskuuta 2012

Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa


Kuvassa näkymä toisen kerroksen ikkunasta.

Kerronpa perheestäni sekä itsestäni blogissani hieman ja samalla raotan nykyisyyden ja menneisyyden sivuja täysin tulevaisuuttakaan unohtamatta. Kaikkea tätä hitaasti mutta varmasti pikkuhiljaa ilman kiirettä kun asun maalla niin voin kuunnella hiljaisuutta ja hiljaisuus on tarttunut minuun. En sanoisi etten olisi puhelias vaan päin vastoin ja mukava on tanssittaa sormiani pitkin kirjainnappuloita ja kuunnella näppäimistön ääniä lauleskellen samalla pikkusia laulunpätkiä. Näin taas tarina alkaa ja kun tarkkaan kuuntelet niin voit kuulla miltei ääneni, ainakin pienellä mielikuvituksella. Ääneni on matalahko mutta luonnollinen sellainen ja eikä ääneeni ole vaikuttanut mikään muu asia vaan tuotos on aivan luonnollinen aikuisen naisen ääni.

Olen perheellinen keski-iän ohittanut nais-ihminen ja viime kesänä saavutettu oikein onnellinen täysi-ikäinen avioliitto Lapsetkin jo aika isoja sitä nykyajan nuorisota parhaasta päästä  ja ei aikaakaan kun molemmat ovat täysi-ikäisiä. Mieheni ja minä ollaan täysi-ikäisyyden tiehaara ohitettu jo aikapäivää sitten.
Asumme onnellisesti perheen kera omakotitalossa ja pihamaatakin sopivasti vaikka hevosvaljakko ajaisi ympyrän niin kääntyminen ei tuottaisi vaikeuksia. 


 Oma lapsuuteni ja varhaisnuoruuteni asustelin muualla ja siinä välissä siellä sun täällä työn perässä.. . ja myöhemmin oli kakslahkeisellakin osuutta kun vaihdoin maisemia. Elämä on sitten vienyt minua ja perhettä useammalle paikkakunnalle.  Onpa sitä aikoinaan nähty monta kaupunkiakin jotka on tullut nähtyä ja koettua kotimaassa ja vähän maailmallakin. Elämä on oikein ihanaa kun sen oikein oivaltaa. Kellä ei olisi hiukan huolia joskus elämässään mutta myös runsaasti niitä iloja ja sitten niitä surujakin välissä. Osaapa antaa elämälleen arvon paremmin kun on joskus niitä vastoinkäymisiäkin. Mielestäni  syntyminen on lahja ja se on jo toinen juttu ja on niin pitkäkin kun nälkävuosi etten jaksa teitä enempää ikävystyttää siispä siirryn pehkuihin yläkerran onnelaan ehkä pieni lukutuokio on paikallaan. Huomisiin kuulemiin ja näkemiin. Buena notte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti